Touch Frisører

Herreklipp

Herrer har alltid vært i fokus i våre salonger og med våre nye barberavdelinger understreker vi hva dere betyr for oss. Om du ønsker en klipp med massasje, en kjapp klipp i lunsjen eller noen tilleggsbehandlinger, er våre frisører, stylister og lærlinger klare for å gi deg en velfortjent «pust i bakken» hos oss. Nyt en massasje, kopp kaffe eller bare en rask stuss hos oss i våre salonger.

Les mer

Dameklipp

Hår er et levende materiale, i bevegelse hver dag. En god klipp skal omramme ditt ansikt og understreke din personlighet. For oss på Touch er nettopp klipp vårt viktigste fokusområde, fordi klippen kan gjøre din dag litt annerledes. En hårklipp påvirker hele din personlighet, vi kan derfor gjøre din hverdag litt hyggeligere, litt enklere og litt mer spennende.

Les mer

Barneklipp

Barna har alltid vært en velkommen kundegruppe hos oss. Enten for klipp, styling eller hulltaking i ørene. Hos oss kan din prinsesse få den stylingen hun fortjener, hos oss kommer drømmene til virkelighet. Gutta får også litt ekstra styling hvis de vil.

Les mer

Hårfarge

En god farge fremhever din personlighet, skaper bevegelse i klippen og gjør håret merkbart bedre. Vi ønsker å levere vårt beste til deg, derfor har vi valgt JOICO som leverandør for alle våre farger. Du vil merke hvorfor.

Les mer

Touch-up styling

Neste gang du skal på fest eller ta familiebilder, unn deg et besøk hos oss først. Vi styler håret ditt og legger en make-up som garantert vil få deg til å føle deg på ditt beste. Vi lover at du får en bedre kveld med et bedre speilbilde. Riktig styling gir større muligheter. En brud skal føle seg som ballets midtpunkt. Det er ingen dag som er viktigere når det gjelder nettopp hår, make-up og stil. Hos oss kan du bestille alt fra enkel styling til full brudepakke med servering av drikke og mat i egen avdeling. Be om en prøvetime og lytt til hva vi har å foreslå. La oss bidra til din lykkeligste dag i livet.

Les mer

Vippeløft/farge, brynslaminering og voksfjerning

Vi tør påstå at vipper og bryn er selve rammen i ansiktet ditt i tillegg til håret. Riktig napping, voksfjerning av hår rundt øyne kan løfte ansiktet ditt med flere år. Farging av vipper og bryn definerer ditt blikk og gjør speilbildet litt kvikkere om morgenen. Utføres som egen behandling eller i løpet av andre behandlinger. I tillegg utfører vi brynslaminering og vippeløft, og dette kan du fort bli avhenhgg av.

Les mer

Velvære

Føler du at hverdagen innimellom er litt hektisk eller at du noen ganger trenger og fortjener litt ekstra? Hos oss kan du velge mellom deilige hodebunnsmassasjer, touch down eller et bredt utvalg hår- og hodebunns-kurer for slitt, tørt, statisk og livløst hår. Noen ganger bør du unne deg en ekstra overhaling, prøv vår touch- up behandling og la oss berøre deg.

Les mer

Produkter

Hos Touch garanterer vi at valg av frisørprodukter ikke er tilfeldig. Du finner alt av hårprodukter fra start-style-finish fra de beste og mest profesjonelle leverandører. Riktig bruk, veiledning og ikke minst riktig produkt til rett behov, er essensen som gjør din styling lekende lett på hjemmebane. Bestill en gratis konsultasjonstime hos en av våre frisører og få råd og anbefalinger om hva nettopp ditt hår trenger. Hvem påstod at håret er halve utseende? Vi tør påstå det kan føles som hele.

Les mer

Skjegg

Skjegg er hottere enn noen gang, og har blitt herrenes svar på damenes hår. Helt siden vikingtiden har det vært selve symbolet på manndom, barskhet og styrke. Men betydningen har variert gjennom årene og det er kun noen få år siden det måtte glattbarberes hvis du skulle til banken for å få lån eller du skulle på et jobb intervju.. Stikk innom for å se vårt brede og barske utvalg av barber og skjegg produkter eller bestill deg en time i vår egen barberavdeling. Hos oss blir du den mannen du ønsker å være.

Les mer

Siste nytt fra bloggen

Få med deg siste nytt