Touch Skin Tonic Parfymeri

Makeup

I en verden full av farger, dybder og konsistenser hjelper vi deg gjerne til å bli den beste utgaven av deg selv. Hos oss finner du over 9 forskjellige sterke merkevarer innen make-up i tillegg til andre små serier. Vipper og bryn er et av våre spesialfelt, det gjenspeiles i utvalget av produkter og behandlinger. Vårt erfarne personell viser deg gjerne både sesongens «look» eller hvilke farger, nyanser og dybder nettopp du bør ha for å understreke den du aller helst ønsker å være. Make-up er kunst, vi kan kunsten.

Les mer

Duft

Duftverden er et eget univers. Touch-Skin tonic er kjent for sitt rike og velduftende utvalg av parfymer, både til han og henne. Visste du at din duftgarderobe bør bestå av minst 5 forskjellige dufter alt etter anledning, årstid, humør etc.? Og at en eau de toilette har andre «noter» enn en eau de parfume og både lukter annerledes og har lavere styrke? Fremstilling av parfyme er kjemi på høyt nivå, hva du kler av duft kan kun bedømmes ved prøving på huden. Etter 20-30 min utvikler notene seg og du vet svaret. Kom innom for en touch av duft.

Les mer

Hudpleie

Hudpleie trenger ikke være vanskelig eller ta mye tid. Fokuser på gode produkter og finn en rutine som passer deg. Belønningen er en hud som både kjennes pleiet og ser myk ut. Profesjonelle hudpleieprodukter beskytter og renser huden for smuss og døde hudceller. Daglig pleie sørger også for at huden tar opp virkestoffene i dine produkter på en optimal måte. Desto tidligere du investerer i gode hudpleierutiner og produkter, desto mer fornøyd blir du med din aldrene hud. Sunn hud er glødende.

Les mer

Hårprodukter

Hos Touch garanterer vi at valg av frisørprodukter ikke er tilfeldig. Du finner alt av hårprodukter fra start-style-finish fra de beste og mest profesjonelle leverandører. Riktig bruk, veiledning og ikke minst riktig produkt til rett behov, er essensen som gjør din styling lekende lett på hjemmebane. Hvem påstod at håret er halve utseende? Vi tør påstå det kan føles som hele! Bestill en gratis konsultasjonstime hos en av våre frisører og få råd og anbefalinger om hva nettopp ditt hår trenger.

Les mer

Negler

Flisete negler er stygt, ubehagelig og irriterende. Det syntes egypterne også og brukte henna for å få farge på neglene og fingertuppene. Ettersom årene gikk ble oljer tilsatt fargestoffer, kvinnene foretrakk nå glatte og blanke negler. Hos Touch- Skin Tonic er det over 120 forskjellige neglelakker å velge mellom, fargerike, duse, blanke og matte, alle fra anerkjente og ledende merkevarer. Sliter du med vanskelige negler så har vi et rikt utvalg av neglepleie produkter som gir deg de neglene du måtte ønske deg, hvis du bare husker å handle og bruke dem.

Les mer

Skjegg

Skjegg er hottere enn noen gang, og har blitt mennenes svar på damenes hår. Helt siden vikingtiden har det vært selve symbolet på manndom, barskhet og styrke. Men betydningen har variert gjennom årene og det er kun noen få år siden det måtte glattbarberes hvis du skulle til banken for å få lån eller du skulle på et jobb intervju.. stikk innom for å se vårt brede og barske utvalg av barber og skjegg produkter eller bestille deg en time i vår egen barberavdeling. Hos oss blir du den mannen du ønsker være.

Les mer

Velvære

Følelsen av luksus og velvære er noen ganger det som skal til for å få hele kroppen til å slappe av. Når sist unnet du deg et par timer på badet med skrubb, hårkur, peeling, maske og neglestell etterfulgt av kremer og pleieprodukter for hele kroppen? Vi har utvalget som gir deg velværen, du eier tiden og ressursene. Nyt livet, start hjemme.

Les mer

Siste nytt fra bloggen

Få med deg siste nytt