Om oss

Fredrikstad

I hjertet av Fredrikstad, Torvbyen kjøpesenter, finner du Touch, et helhetlig konsept innen velvære. Hos oss finner du kjente merkevarer i både parfymeriet, frisørsalongen og vår hudpleie avdeling. Touch Fredrikstad ble kåret til årets lærebedrift 2017, en utmerkelse vi er svært stolte av. Besøk oss når helhet teller.

Touched by

Jeanette

Jeanette er en blid og utadvendt frisør som har vært i faget i 9 år. Hun brenner for designklipp, fargeforandring og styling/oppsett. Jeanette har et øye for det lille ekstra.

Touched by

Lise

Lise er nyutdannet og elsker utfordringer. Hun både klipper eller farger deg på en helt ny måte hvis du vil. Skille deg ut? Lise tar utfordringen om det så er intensity farger eller en mer moderat designfarge.

Touched by

Anne

Anne startet i frisørfaget sommeren 1977 og det er få som står stødigere enn henne i yrket. Hennes spesialiteter er klipp, farge og strukturomforming. Hun er en hardt arbeidende frisør og tar godt vare på kundene sine. Hun er også sertifisert til å ta hull i ørene.

Touched by

Christina

Christina vår nyutdannede frisør har jobbet her siden våren 2016 hun er alltid blid og setter pris på sine kunder. Hun er spesielt interessert Frihåndsteknikker/folie og spennende klipper, og er godt kurset innen form og farge. I tillegg er hun også sertifisert Extensions spesialist, Barber proraso,Blomdal hulltagning. Se opp for Christina, hun setter spor

Touched by

Therese

Therese har vært i frisørfaget siden 1992 og har alle forutsetninger for å mestre enhver hår-utfordring. Hun er en allsidig frisør som trives godt med kundene sine og er særdeles tilstede for dem alle, trygg og ansvarsfull.

Touched by

Malin

Malin er vår dyktige fargeekspert i salongen, og har vært hos oss siden 2006 og har nå mange års erfaring. Hun er en sprudlende og livlig jente som gjør alt for sine kunder og er spesielt dyktig med brynforming, napping og voks, oppsett og makeup og er en av våre sertifiserte Extensions spesialister.

Touched by

Ronya

Ronya er vår ferskeste lærling i salongen som begynte hos oss høsten 2017 og er på vei til å finne sine preferanser. Til nå liker hun å jobbe med fargebehandlinger, frihåndstriper og enkle klipper. Hun er også sertifisert for å ta hull i ørene. Ronya pusher grenser… hvis du tør.

Touched by

Maja

Maja er vårt nyeste tilskudd i gjengen på Touch. Hun har vært ansatt siden november 2017. Maja liker godt å være med på de nyeste trendene og trives godt med kunder som ønsker babylights, balayage, foliestriper, make up og oppsett. Hun møter alle sine kunder med et stort smil og følger trender og moter med et falkeblikk.

Touched by

Susann

Susann har vært i bransjen siden 2007 og er en stilbevisst, nøye og motivert frisør som jobber med vår økologiske fargeserie i salongen. Hennes spesialiteter er farge, klipp og brynforming.

Touched by

Vanja

Vanja har vært i faget siden 2004, med mange års erfaring i både frisør og parfyme avdeling kan du få svar på det meste, med sine to fagbrev i begge avdelinger er hun i tillegg også en av våre sertifiserte Extensions spesialister.

Touched by

Dijana

Dijana startet i bransjen i 2009 og er en livlig og tillitsvekkende frisør som tar godt vare på kundene sine. I tillegg til å være dyktig på damefronten er hun spesielt interessert i herreklipp og skjeggforming og har virkelig sans for maskuline former. Farging og folieteknikker mestrer hun godt og er ikke redd for en utfordring.

Touched by

Elena

Elena startet i bransjen i 2010 og i vårt parfymeri hvor hun jobber med lidenskap og stolthet og veileder deg med god service, bred kunnskap og tilstedeværelse. Hun er også vår Chanel ambassadør, og har spesial opplæring innen dette merket, så er du ute etter luksus, prat med Elena.

Touched by

Iris

Iris har jobbet i bransjen i nærmere 30 år og er opprinnelig utdannet frisør. Med hennes kunnskap og lange erfaring veileder hun deg trygt med både god service og stolthet til nettopp de rette produktene for deg. Hun brenner for yrket, det merker du.

Touched by

Sara

Sara startet i bransjen i 2016 og er utdannet sminkør (makeup artist). I vårt parfymeri veileder hun deg i riktige make-up toner, nyanser og liker en utfordring. I tillegg har Sara en brennende teft for mote og fashion og er Touch Skin tonics egen blogger og instagrammer.

Touched by

Cecilie

Cecilie er vår lærling i salgsfaget. Hun har en stor lidenskap for make-up og passer derfor godt inn hos oss. I tillegg så er hun sertifisert Blomdahl hulltager til øre og nese. Hun har alltid ett smil om munnen og hjelper deg gjerne hvis du er innom.

Touched by

Thea

Thea er vårt siste tilskudd i vår parfymeri avdeling. Hun er lærling i salgsfaget, ivrig blogger, instagrammer og modell. Thea lever ut drømmen gjennom jobben, følg Thea hun er en trendsetter.

Touched by

Irene

Irene startet i bransjen i 2008 og jobber også som godkjent hud og fotterapeut i vår velvære avdeling. I tillegg veileder hun i vårt parfymeri. Med hennes brede kunnskap og utdannelse, er hun vår spesialist på hud og hudproblemer. Ønsker du langvarige resultater, eller bare å vite hva din hud trenger, lytt til Irene.

Lillehammer

Ta turen til Lillehammers travleste utelivsgate og besøk oss i kreative og luftige lokaler. Her blir du sett og hørt på dine premisser. Du er det mest verdifulle vi har og det skal kjennes. Som nytenkende, annerledes og veldrevet har salongen siden 1990 fått en rekke utmerkelser og priser.

Touched by

Sanna

Sanna er lærling hos oss i salgsfaget. Hun er glad i å møte nye mennesker og er spesielt opptatt av at alle som besøker salongen skal få en god opplevelse. Sanna tar deg imot med ett smil og hun er alltid der for å hjelpe deg dersom du har spørsmål, hun befinner seg som regel i resepsjonen.

Touched by

Lotte

Lotte, vår nyansatte, kreative frisør har flere års erfaring, både fra Trondheim og Oslo. Hun startet i faget i 2010, og har jobbet med foto og styling til visninger og har også stor interesse for herreklipp og skjegg/barbering. I tillegg er hun utdannet makeupartist.

Touched by

Reidun

Reidun har mange års erfaring både som frisør og leder siden hun startet i bransjen i 2005. Hun er faglig dyktig, har stor frisørfaglig kompetanse og liker å jobbe kreativt. Tidligere er hun også nominert til årets frisør i både 2014 og 2017.

Touched by

Patryk

Patryk begynte som lærling på salongen i 2015 og tok svennebrevet med toppkarakter høsten 2017. Han er genuint interessert i faget, elsker det han driver med og brenner etter å lære mer.

Touched by

Amina

Amina startet som lærling i salongen i 2016,og er nå ferdig utlært. Amina er faglig dyktig og kreativ, og er snart salongens nye fargeekspert. I tillegg er hun tidligere utdannet hudterapeut.

Touched by

Laila

Laila vår meget erfarne frisør startet i bransjen i 1975 og har nå også ansvaret for lærlingene. Hun jobber med stolthet, presisjon og effektivitet og utfører alle type frisør behandlinger. I tillegg har hun lang erfaring innen brudepynting.

Touched by

Marthe

Marthe som startet i bransjen i 2008 er en behagelig og allsidig dame/herre frisør som tar godt vare på kundene sine. I tillegg til klipp og farge jobber hun også med Hairtalk (Extensions).

Touched by

Anne B

Anne Bente har jobbet i bransjen siden 1994. I tillegg til hennes lange erfaring er hun også utdannet fargeekspert. Hun har utviklet en spesielt dyktighet innen dame-og herreklipp.

Touched by

Line

Line er utdannet frisør og begynte i bransjen i 1992. Hun er spesielt flink med form/uttrykk og har spesialisert seg på klipp og fargedesign. En av hennes mange kjennetegn er gode hodebunnsmassasjer.

Touched by

Anne

Anne er frisør/stylist med stor forståelse for estetikk og kreativitet. Det er ikke uten grunn at Anne er leder for salongens kreative team. Hun startet i bransjen i 1991 og er i tillegg utdannet sminkør.

Touched by

Ramon

Ramon startet i bransjen 1986 og utviklet seg til vår ekspert på føn, langthårs-oppsett, fargedesign og klippe-teknikker. Han er foruten sine lange ventelister kjent for sin kreativitet og visuelle sans.

Touched by

Birgitte

Birgitte har jobbet i bransjen siden 1984. Hun er frisør og daglig leder på Touch Frisører Lillehammer. Birgitte er lidenskapelig opptatt av frisørfaget og har i løpet av sine mange år som frisør spesialisert seg på design-klipp, fargedesign og hodebunnsmassasje.

Siste nytt fra bloggen

Få med deg siste nytt