Om oss

Fredrikstad

I ærverdige og delikate lokaler i Storgata 12, Bjørnulfgården finner du Touch frisør & parfymeri, et helhetlig konsept innen velvære. Hos oss finner du kjente merkevarer i både parfymeriet, frisørsalongen og vår hud- og fotpleiepleieavdeling. Touch Fredrikstad ble kåret til årets lærebedrift 2017, en utmerkelse vi er svært stolte av. Besøk oss når helhet teller, la oss berøre deg!

Touched by

Cecilie

Cecilie er vår skjønnhetsekspert innen make-up og vipper og bryn. Hun utfører behandlinger som bryn og vippe-styling, hull i ørene og make-up veiledning. Hun er utdannet frisør og make-up artist og simpelthen elsker faget sitt. Book en time hos Cecile og vi garanterer at hun får deg til å føle deg vel.

Touched by

Mella

Mella er vår meget dyktige og kunnskapsrike lærling i salgs og service faget. Hun følger med i tiden, gjort leksen sin og har et utmerket øye for skjønnhet og detaljer.

Touched by

Mia

Mia er frisør og har vært hos oss i både læretid og nå som nyutdannet frisør. Mia er vår gledesspreder og en del av vårt faste team. Hun er utrolig hjelpsom mot alle kunder og kollegaer, og brenner for fargebehandlinger, klipp og farging av vipper og bryn. Hun er i tillegg sertifisert hulltager og Hairtalk extension medarbeider..

Touched by

Julie

Julie er nyutdannet frisør med stjerner i sikte;) Etter endt læretid hos oss har hun nå fått fast stilling. Ønsker du en kundeopplevelse hvor kundeservice og profesjonalitet er knyttet godt sammen, bestill time hos Julie, hun vil og hun tør!

Touched by

Anne

Anne startet i frisørfaget sommeren 1977 og det er få som står stødigere enn henne i yrket. Hennes spesialiteter er klipp, farge og strukturomforming. Hun er en hardt arbeidende frisør og tar godt vare på kundene sine. Hun er også sertifisert til å ta hull i ørene.

Touched by

Therese

Therese har vært i frisørfaget siden 1992 og har alle forutsetninger for å mestre enhver hår-utfordring. Hun er en allsidig frisør som trives godt med kundene sine og er særdeles tilstede for dem alle, trygg og ansvarsfull. Hun er en av våre dyktige frisører på føn, opprulling og permanent. Og er i tillegg sertifisert for å ta hull i ørene.

Touched by

Malin

Malin er avdelingsleder for våre frisører. I tillegg lærlingansvarlig og vår dyktige fargeekspert. Hun har vært hos oss siden 2006 og har mange års erfaring. Malin er blid og omsorgsfull, og gjør alt for sine kunder. Hun brenner for farge, foliestriper, og balayage-teknikker og er i tillegg en av våre sertifiserte Extensions spesialister på Hairtalk.

Touched by

Vanja

Vanja har vært i faget siden 2004, med mange års erfaring i både frisør og parfyme avdeling kan du få svar på det meste, med sine to fagbrev i begge avdelinger er hun i tillegg også en av våre sertifiserte Extensions spesialister i Hairtalk. Vanja er en sprudlende sjel! Hun jobber for tiden i redusert stilling pga permisjon men er fleksibel, så ta kontakt pr tlf. for en time med henne.

Touched by

Elena

Elena startet i bransjen i 2010 og i vårt parfymeri hvor hun jobber med lidenskap og stolthet og veileder deg med god service, bred kunnskap og tilstedeværelse. Hun er også vår Chanel ambassadør, og har spesial opplæring innen dette merket, så er du ute etter luksus, prat med Elena.

Lillehammer

Ta turen til Lillehammers travleste utelivsgate og besøk oss i kreative og luftige lokaler. Her blir du sett og hørt på dine premisser. Du er det mest verdifulle vi har og det skal kjennes. Som nytenkende, annerledes og veldrevet har salongen siden 1990 fått en rekke utmerkelser og priser.

Touched by

Andrea

Andrea startet hos oss som lærling i 2022. Hun er ei kreativ og behagelig jente, som mestrer alt det faget byr på med glans! Hun har allerede opparbeidet seg en solid kundekrets og stortrives når hun får jobbe med fargeforandringer. Hun er nå vår seniorlærling, og er godt på vei mot svenneprøven.

Touched by

Amina

Amina startet i salongen som lærling i 2016, og tok fagbrevet i Februar 2019. Amina er faglig dyktig og kreativ, og har stor interesse for fargebehandling. Hun er en av salongens fargeeksperter.

Touched by

Maria

Maria har vært i bransjen siden 2008. Hun er faglig dyktig og har stor interesse for alt faget har å by på. Hennes spesialiteter er balayage, striper og herreklipp med forming av skjegg. Maria elsker å sette den siste «touchen» på sitt verk.

Touched by

Reidun

Reidun, vår daglige leder! Reidun har mange års erfaring både som frisør og leder siden hun startet i bransjen i 2005. Hun er faglig dyktig, har stor frisørfaglig kompetanse og liker å jobbe kreativt. Tidligere er hun også nominert til årets frisør i både 2014 og 2017. Reidun er nå ute i svangerskapspermisjon! Kommer tilbake i sommer/høst 2023

Touched by

Laila

Laila vår meget erfarne frisør, startet i bransjen i 1975 og har bred erfaring innen de fleste kategorier. Hun jobber med stolthet, presisjon og effektivitet og utfører alle type frisør behandlinger.

Touched by

Marthe

Marthe som startet i bransjen i 2008 er en behagelig og allsidig dame/herre frisør som tar godt vare på kundene sine. I tillegg til klipp og farge jobber hun også med Hairtalk (Extensions).

Touched by

Anne-Bente

Anne Bente har jobbet i bransjen siden 1994. I tillegg til hennes lange erfaring er hun også utdannet fargeekspert. Hun har utviklet en spesielt dyktighet innen dame-og herreklipp.

Touched by

Line

Line er utdannet frisør og begynte i bransjen i 1992. Hun er spesielt flink med form/uttrykk og har spesialisert seg på klipp og fargedesign. En av hennes mange kjennetegn er gode hodebunnsmassasjer.

Touched by

Anne

Anne er frisør/stylist med stor forståelse for estetikk og kreativitet. Det er ikke uten grunn at Anne er leder for salongens kreative team. Hun startet i bransjen i 1991 og er i tillegg utdannet sminkør.

Touched by

Ramon

Ramon startet i bransjen 1986 og utviklet seg til vår ekspert på føn, langthårs-oppsett, fargedesign og klippe-teknikker. Han er foruten sine lange ventelister kjent for sin kreativitet og visuelle sans.

Siste nytt fra bloggen

Få med deg siste nytt