Om oss

Fredrikstad

I hjertet av Fredrikstad, Torvbyen kjøpesenter, finner du Touch, et helhetlig konsept innen velvære. Hos oss finner du kjente merkevarer i både parfymeriet, frisørsalongen og vår hudpleie avdeling. Touch Fredrikstad ble kåret til årets lærebedrift 2017, en utmerkelse vi er svært stolte av. Besøk oss når helhet teller.

Touched by

Mia

Mia har vært lærling hos oss siden januar 2020, og arbeider nå som frisør. Mia er vår gledesspreder og en del av vårt faste team. Hun er utrolig hjelpsom mot alle kunder og kollegaer, og brenner for fargebehandlinger, klipp og farging av vipper og bryn. Hun er i tillegg sertifisert til å ta hull i ørene. Snart også vår sertifisert Hairtalk extension medarbeider.

Touched by

Tove

Tove er vår nye frisør siden oktober 2020. Hun har vært i faget i 40år og er spesielt dyktig på korte, stilfulle dameklipper men mestrer alle disipliner innen bransjen godt. Hun bruker tid på konsultasjonen og har en faglig dyktighet og frisørerfaring som vises.

Touched by

Julie

Julie er vår nye lærling med erfaring fra annen salong, så hos oss er hun nå senior lærling. Hun er veldig lærevillig, nøye og gleder seg til å komme godt i gang med nye kunder. Julie er imøtekommende og blid og hjelper gjerne til med det som trengs.

Touched by

Mina

Mina er vår nye og ferskeste lærling fra 1.august 2021. Hun har også vært vår ryddehjelp en stund så hun er allerede godt innarbeidet i teamet vårt. Mina starter opp med modeller og kunder etter hvert. Du kan melde deg inn i vår Facebook gruppe «Touch frisør Fredrikstad modelliste». Der vil vi legge ut når lærlingene trenger modeller til en svært så gunstig pris, så følg med!

Touched by

Anne

Anne startet i frisørfaget sommeren 1977 og det er få som står stødigere enn henne i yrket. Hennes spesialiteter er klipp, farge og strukturomforming. Hun er en hardt arbeidende frisør og tar godt vare på kundene sine. Hun er også sertifisert til å ta hull i ørene.

Touched by

Therese

Therese har vært i frisørfaget siden 1992 og har alle forutsetninger for å mestre enhver hår-utfordring. Hun er en allsidig frisør som trives godt med kundene sine og er særdeles tilstede for dem alle, trygg og ansvarsfull. Hun er en av våre dyktige frisører på føn, opprulling og permanent. Og er i tillegg sertifisert for å ta hull i ørene.

Touched by

Malin

Malin er avdelingsleder for våre frisører. I tillegg lærlingansvarlig og vår dyktige fargeekspert. Hun har vært hos oss siden 2006 og har mange års erfaring. Malin er blid og omsorgsfull, og gjør alt for sine kunder. Hun brenner for farge, foliestriper, og balayage-teknikker og er i tillegg en av våre sertifiserte Extensions spesialister på Hairtalk.

Touched by

Maja

Maja er vårt nyeste tilskudd i gjengen på Touch. Hun har vært ansatt siden november 2017. Maja liker godt å være med på de nyeste trendene og trives godt med kunder som ønsker babylights, balayage, foliestriper, make up og oppsett. Hun møter alle sine kunder med et stort smil og følger trender og moter med et falkeblikk.

Touched by

Susann

Susann har vært i bransjen siden 2007 og er en stilbevisst og nøye frisør som jobber med vår økologiske fargeserie i salongen. Susann jobber ved behov og er vår ekstrahjelp i ferier og lignende. Ta kontakt pr tlf for nærmere avtale med henne!

Touched by

Vanja

Vanja har vært i faget siden 2004, med mange års erfaring i både frisør og parfyme avdeling kan du få svar på det meste, med sine to fagbrev i begge avdelinger er hun i tillegg også en av våre sertifiserte Extensions spesialister i Hairtalk. Vanja er en sprudlende sjel! Hun jobber for tiden i redusert stilling pga permisjon men er fleksibel, så ta kontakt pr tlf. for en time med henne.

Touched by

Elena

Elena startet i bransjen i 2010 og i vårt parfymeri hvor hun jobber med lidenskap og stolthet og veileder deg med god service, bred kunnskap og tilstedeværelse. Hun er også vår Chanel ambassadør, og har spesial opplæring innen dette merket, så er du ute etter luksus, prat med Elena.

Touched by

Iris

Iris har jobbet i bransjen i nærmere 30 år og er opprinnelig utdannet frisør. Med hennes kunnskap og lange erfaring veileder hun deg trygt med både god service og stolthet til nettopp de rette produktene for deg. Hun brenner for yrket, det merker du.

Touched by

Sara

Sara startet i bransjen i 2016 og er utdannet sminkør (makeup artist). I vårt parfymeri veileder hun deg i riktige make-up toner, nyanser og liker en utfordring. I tillegg har Sara en brennende teft for mote og fashion og er Touch Skin tonics egen blogger og instagrammer.

Touched by

Thea

Thea er vårt siste tilskudd i vår parfymeri avdeling. Hun er lærling i salgsfaget, ivrig blogger, instagrammer og modell. Thea lever ut drømmen gjennom jobben, følg Thea hun er en trendsetter.

Touched by

Irene

Irene startet i bransjen i 2008 og jobber også som godkjent hud og fotterapeut i vår velvære avdeling. I tillegg veileder hun i vårt parfymeri. Med hennes brede kunnskap og utdannelse, er hun vår spesialist på hud og hudproblemer. Ønsker du langvarige resultater, eller bare å vite hva din hud trenger, lytt til Irene.

Lillehammer

Ta turen til Lillehammers travleste utelivsgate og besøk oss i kreative og luftige lokaler. Her blir du sett og hørt på dine premisser. Du er det mest verdifulle vi har og det skal kjennes. Som nytenkende, annerledes og veldrevet har salongen siden 1990 fått en rekke utmerkelser og priser.

Touched by

Thea-Aurora

Møt vårt nyeste tilskudd i Touch teamet; Thea-Aurora. Hun er fersk lærling men er allerede i gang med kunder og modeller til en svært så hyggelig pris, enn så lenge;)

Touched by

Dina

Dina viser stor interesse for faget, og er nå senior lærling med egne kunder. Noen av hennes spesialiteter er styling, fletteteknikker og fargedesign. Hun er i tillegg himmelsk god på hodebunnsmassasje.

Touched by

Maria

Maria har vært i bransjen siden 2008. Hun er faglig dyktig og har stor interesse for alt faget har å by på. Hennes spesialiteter er balayage, striper og herreklipp med forming av skjegg. Maria elsker å sette den siste «touchen» på sitt verk.

Touched by

Reidun

Reidun har mange års erfaring både som frisør og leder siden hun startet i bransjen i 2005. Hun er faglig dyktig, har stor frisørfaglig kompetanse og liker å jobbe kreativt. Tidligere er hun også nominert til årets frisør i både 2014 og 2017.

Touched by

Patryk

Patryk begynte som lærling på salongen i 2015 og tok svennebrevet med toppkarakter høsten 2017. Han er genuint interessert i faget, elsker det han driver med og brenner etter å lære mer.

Touched by

Laila

Laila vår meget erfarne frisør, startet i bransjen i 1975 og har bred erfaring innen de fleste kategorier. Hun jobber med stolthet, presisjon og effektivitet og utfører alle type frisør behandlinger.

Touched by

Marthe

Marthe som startet i bransjen i 2008 er en behagelig og allsidig dame/herre frisør som tar godt vare på kundene sine. I tillegg til klipp og farge jobber hun også med Hairtalk (Extensions).

Touched by

Anne-Bente

Anne Bente har jobbet i bransjen siden 1994. I tillegg til hennes lange erfaring er hun også utdannet fargeekspert. Hun har utviklet en spesielt dyktighet innen dame-og herreklipp.

Touched by

Line

Line er utdannet frisør og begynte i bransjen i 1992. Hun er spesielt flink med form/uttrykk og har spesialisert seg på klipp og fargedesign. En av hennes mange kjennetegn er gode hodebunnsmassasjer.

Touched by

Anne

Anne er frisør/stylist med stor forståelse for estetikk og kreativitet. Det er ikke uten grunn at Anne er leder for salongens kreative team. Hun startet i bransjen i 1991 og er i tillegg utdannet sminkør.

Touched by

Ramon

Ramon startet i bransjen 1986 og utviklet seg til vår ekspert på føn, langthårs-oppsett, fargedesign og klippe-teknikker. Han er foruten sine lange ventelister kjent for sin kreativitet og visuelle sans.

Siste nytt fra bloggen

Få med deg siste nytt