Om oss

Fredrikstad

I ærverdige og delikate lokaler i Storgata 12, Bjørnulfgården finner du Touch frisør & parfymeri, et helhetlig konsept innen velvære. Hos oss finner du kjente merkevarer i både parfymeriet, frisørsalongen og vår hud- og fotpleiepleieavdeling. Touch Fredrikstad ble kåret til årets lærebedrift 2017, en utmerkelse vi er svært stolte av. Besøk oss når helhet teller, la oss berøre deg!

Touched by

Amanda

Amanda er vår nye dyktige lærling i salgs og service faget. Hun suger til seg all lærdom raskt. For Amanda er det viktig at du som kunde føler deg vell og blir beste utgaven av deg selv.

Touched by

Cecilie

Cecilie er vår skjønnhetsekspert innen make-up og vipper og bryn. Hun utfører behandlinger som bryn og vippe-styling, og make-up veiledning. Hun er utdannet frisør og make-up artist og simpelthen elsker faget sitt. Book en time hos Cecile og vi garanterer at hun får deg til å føle deg vel.

Touched by

Mella

Mella er vår meget dyktige og kunnskapsrike lærling i salgs og service faget. Hun følger med i tiden, gjort leksen sin og har et utmerket øye for skjønnhet og detaljer.

Touched by

Mia

Mia har siden 2021 jobbet og utviklet seg til å bli en kreativ og dyktig frisør hos oss. Hun er også vår produktansvarlig og elsker hjelpe deg med å finne de rette produktene innen våre profesjonelle frisør produkt serier. Mia er utrolig hjelpsom mot alle kunder og kollegaer, og brenner for fargebehandlinger, klipp og farging av vipper og bryn. Mia har også utviklet en forkjærlighet innen herreklipp og skjegg "grooming". I tillegg er hun sertifisert hulltager og extension medarbeider..

Touched by

Julie

Julie er vår lovende frisør med stjerner i sikte. I tillegg til å være spesialist innen farge og stripebehandlinger er hun helt rå på stylinger med varme-verktøy og make-up. Ønsker du en total make-over med styling og make-up, bestill time hos Julie, du kommer til å føle deg fantastisk! Julie er også vår varme-verktøy spesialist og gir deg i tillegg tips og triks på hvordan få ditt rette look.

Touched by

Anne

Anne startet i frisørfaget sommeren 1977 og det er få som står stødigere enn henne i yrket. Hennes spesialiteter er klipp, stripe/fargebehandlinger og permanent krølling. Hun er en hardt arbeidende frisør og tar godt vare på kundene sine. Hun er også sertifisert til å ta hull i ørene.

Touched by

Therese

Therese har vært i frisørfaget siden 1992 og har alle forutsetninger for å mestre enhver hår-utfordring. Hun er en allsidig frisør som trives godt med kundene sine og er særdeles tilstede for dem alle, trygg og ansvarsfull. Hun er en av våre dyktige frisører innen føn, klipp, stripebehandlinger og permanent krølling. Og er i tillegg sertifisert for å ta hull i ørene.

Touched by

Malin

Malin er avdelingsleder for våre frisører. I tillegg lærlingansvarlig og vår dyktige fargeekspert. Hun har vært hos oss siden 2006 og har mange års erfaring. Malin er blid og omsorgsfull, og gjør alt for sine kunder. Hun brenner for farge, foliestriper, og balayage-teknikker og er i tillegg en av våre sertifiserte Extensions spesialist.

Touched by

Vanja

Vanja har vært i faget siden 2004, med mange års erfaring i både frisør og parfyme avdeling kan du få svar på det meste, med sine to fagbrev i begge avdelinger er hun i tillegg vår bærekraft-ambassadør. Vanja er en sprudlende sjel! Og er 100% tilstede for deg hva enn du måtte ønske av frisør behandlinger, hun mestrer alt!

Touched by

Elena

Elena startet i bransjen i 2010, og i vårt parfymeri jobber hun som leder med lidenskap, stolthet og veileder deg med god service, bred kunnskap og tilstedeværelse. Hun er også vår Chanel ambassadør, og har spesial opplæring innen dette merket, så er du ute etter luksus, prat med Elena.

Lillehammer

Ta turen til Lillehammers travleste utelivsgate og besøk oss i kreative og luftige lokaler. Her blir du sett og hørt på dine premisser. Du er det mest verdifulle vi har og det skal kjennes. Som nytenkende, annerledes og veldrevet har salongen siden 1990 fått en rekke utmerkelser og priser.

Touched by

Stine

Hils på Stine, vårt ferskeste tilskudd i gjengen! Hun startet lærlingtiden hos oss i August 2023, og er allerede godt i gang med kunder og modeller. Hun har vist stor interesse for faget, og liker å leke seg med farger! Stine er en rolig og blid jente, og du er i gode hender når du setter deg i stolen hos henne.

Touched by

Andrea

Andrea startet hos oss som lærling i 2022. Hun er ei kreativ og behagelig jente, som mestrer alt det faget byr på med glans! Hun har allerede opparbeidet seg en solid kundekrets og stortrives når hun får jobbe med fargeforandringer. Hun er nå vår seniorlærling, og er godt på vei mot svenneprøven.

Touched by

Amina

Amina har vært hos oss siden 2016, da hun startet som lærling. Hun tok fagbrevet sitt i 2019. Hun er faglig dyktig og har stor interesse for fargeteori og da også fargebehandlinger. Hun lytter på dine ønsker, og kommer også gjerne med innspill på både farge og klipp! Hun er også en av salongens fargeeksperter.

Touched by

Maria

Maria har vært i bransjen siden 2008. Hun er faglig dyktig og har stor interesse for alt faget har å by på. Hennes spesialiteter er balayage, striper og herreklipp med forming av skjegg. Maria elsker å sette den siste «touchen» på sitt verk.

Touched by

Reidun

Reidun, vår daglige leder! Reidun har mange års erfaring både som frisør og leder siden hun startet i bransjen i 2005. Hun er faglig dyktig, har stor frisørfaglig kompetanse og liker å jobbe kreativt. Tidligere er hun også nominert til årets frisør i både 2014 og 2017. Reidun er nå ute i svangerskapspermisjon! Kommer tilbake i sommer/høst 2023

Touched by

Laila

Laila vår meget erfarne frisør, startet i bransjen i 1975 og har bred erfaring innen de fleste kategorier. Hun jobber med stolthet, presisjon og effektivitet og utfører alle type frisør behandlinger.

Touched by

Marthe

Marthe som startet i bransjen i 2008 er en behagelig og allsidig dame/herre frisør som tar godt vare på kundene sine.

Touched by

Anne-Bente

Anne Bente har jobbet i bransjen siden 1994. I tillegg til hennes lange erfaring er hun også utdannet fargeekspert. Hun har utviklet en spesielt dyktighet innen dame-og herreklipp.

Touched by

Line

Line er utdannet frisør og begynte i bransjen i 1992. Hun er spesielt flink med form/uttrykk og har spesialisert seg på klipp og fargedesign. En av hennes mange kjennetegn er gode hodebunnsmassasjer.

Touched by

Anne

Anne er frisør/stylist med stor forståelse for estetikk og kreativitet. Det er ikke uten grunn at Anne er leder for salongens kreative team. Hun startet i bransjen i 1991 og er i tillegg utdannet sminkør.

Touched by

Ramon

Ramon startet i bransjen 1986 og utviklet seg til vår ekspert på føn, langthårs-oppsett, fargedesign og klippe-teknikker. Han er foruten sine lange ventelister kjent for sin kreativitet og visuelle sans.

Siste nytt fra bloggen

Få med deg siste nytt