Våre sommer favoritter

Hvem drømmer vel ikke om late dager i sjø, sol og sommerstemning. Tiden er endelig her for å vise seg fra sin beste side og nyte sosiale lag. Her får dere våre anbefalinger til en hver solhungrig, leken dame i sin aller beste alder!

 

Om oss

 

Chanel solpudder soleil

 

Chanel sol

Sommer glød med Chanel

Dette er et av våre bestselgende produkter. Absolutt et produkt du bare MÅ HA i sommer. Det er så enkelt å påføre, og du får en fantastisk farge og glød i ansiktet, selv om ikke solen viser seg fra sin beste side. Det er et kremet solpudder, som kan brukes på foundation eller uten.

 

Chanel shimmer

 

chanel shimmer

Shimmer med Chanel

Dette er ÅRETS glow produkt. Disse kommer i to forskjellige farger sunkissed & pearly glow som kan blandes i foundation om du ønsker en mer glødende effekt. Det samme kan du gjøre i dagkremen din. Den gir en «dewy finish», og har en holdetid på opp til 8 timer.

We need that glow now!

 

Grande blush

Kremet blush
Naturlig  blush fra Grande

 

Ikke glem blushen i sommer. Har du lyst på friske kinn, så er dette hemmeligheten. Disse fantastiske blushene kommer i kremet form, noe som gjør det så enkelt å bruke, samtidig som at det ser så naturlig ut. Brukes med og uten annen sminke, og enda bedre; de har en plumping effekt på kinnene også; akkurat slik vi ønsker nå!

Lancome Idole mascara

 

Super mascara-forlenger og gir fylde
Lancome Idole mascara -vi elsker den

 

En revolusjonerende, klumpefri maskara som løfter, gir fylde og separer hver eneste vippe. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra i hverdagen og på fest.

 

Neglelakk YSL Rouge Pop Art nr 1

 

YSL sommer neglelakk rød
Sommer fargen!!!

 

Dette er en fantastisk farge som gir liv til både hender og tær. Perfekt til sommeren. Enkel å påføre og holder på fargen lenge. La neglene smile til
sommerværet.

 

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal L`EAU

 

sommer duft fra Lancome
Duften av sommer

 

Glede er mer enn en følelse, det er en aura i strålende lys. Dette er den perfekte sommerduften som inviterer deg til å lyse opp verden med glede og lykke. Gjøre om det ordinære til ekstraordinære øyeblikk, med en sprudlende blomsterduft.

 

Lancome Mademoiselle Shine 224

Myk og pleiende naturlig farge

 

Shine with pleasure, not with meansure. Denne balm-aktige teksturen beriket med Proxylane og roseolje smelter lett på leppene for øyeblikkelig skinnende effekt med pleie og komfort. Super sommerfarge.

 

K-pack Color Therapy Luster Lock spray

Joico ultimate pleie og farge, skinnende leave in produktgebevarende
Pleier, skinner og bevarer fargen, må prøves!

 

Joico

 

Joico farger på sitt beste, er denne leave-in sprayen utviklet for farget eller bleket hår. Sprayen med UV- og varmebeskyttelse forlenger og fremhever intensiteten i hårfargen. Etterlater et sunt, sterkt og glansfullt hår. Må prøves!

Bestill time

 

Så om solen uteblir og ferieturen blir utsatt; nyt likevel sommerstundene med en glødene utgave av deg selv. Vi garanterer deg et smil og litt ekstra oppmerksomhet…

 

La oss berøre deg!

Touched by Sara
Photo Tendenz, Skin tonic, unsplash

Få med deg siste nytt