Våre sommer favoritter

 

Hvem drømmer vel ikke om late dager i sjø, sol og sommerstemning. Tiden er endelig her for å vise seg fra sin beste side og nyte sosiale lag. Her får dere våre anbefalinger til en hver solhungrig, leken dame i sin aller beste alder!

 

 

Om oss

Chanel solpudder soleil

Sommer glød med Chanel. Dette er et av våre bestselgende produkter. Absolutt et produkt du bare MÅ HA i sommer. Det er så enkelt å påføre, og du får en fantastisk farge og glød i ansiktet, selv om ikke solen viser seg fra sin beste side. Det er et kremet solpudder, som kan brukes på foundation eller uten.

 

Chanel shimmer

Shimmer med Chanel

Dette er ÅRETS glow produkt. Disse kommer i to forskjellige farger sunkissed & pearly glow som kan blandes i foundation om du ønsker en mer glødende effekt. Det samme kan du gjøre i dagkremen din. Den gir en «dewy finish», og har en holdetid på opp til 8 timer.

We need that glow now!

 

Anastasia Beverly Hills Stick blush

Ikke glem blushen i sommer. Har du lyst på friske kinn, så er dette hemmeligheten. Disse fantastiske blushene kommer i kremet form, noe som gjør det så enkelt å bruke. Blushen er byggbar, smelter inn i huden og skaper et glødende og naturlig utseende med samløs finish. 

 

Lancome Idole mascara

Super mascara-forlenger og gir fylde
Lancome Idole mascara -vi elsker den

En revolusjonerende, klumpefri maskara som løfter, gir fylde og separer hver eneste vippe. Perfekt for deg som ønsker det lille ekstra i hverdagen og på fest.

 

Nailberry neglelakker

Fantastisk farger fra nailberry som gir liv til både hender og tær. Perfekte farger til sommeren. Enkel å påføre og holder på fargen lenge. La neglene smile til sommerværet. Veganske og med UV-filter. 

 

Van Cleef & Arpels NEROLI AMARA

Med en subtil og delikat duft av bitter appelsin, skjønner man at dette er bestselgeren i alle andre land. Neroli Amara er som en frisk pust av blomster, med et snev av sitrus. Drøm deg bort til middelhavsøyene med denne bestselgeren.

 

Shiseido ColorGel LipBalm 108 Lotus

ColorGel LipBalm fra Shiseido har en smeltende følelse på leppene, tilfører fuktighet og har en finish med litt glans og myk farge som varer lenge. Super sommerfarge! 

 

K-pack Color Therapy Luster Lock spray

Joico farger på sitt beste, er denne leave-in sprayen utviklet for farget eller bleket hår. Sprayen med UV- og varmebeskyttelse forlenger og fremhever intensiteten i hårfargen. Etterlater et sunt, sterkt og glansfullt hår. Må prøves!

 

Bestill time

Så om solen uteblir og ferieturen blir utsatt; nyt likevel sommerstundene med en glødene utgave av deg selv. Vi garanterer deg et smil og litt ekstra oppmerksomhet…

La oss berøre deg!

Touched by Mella
Photo Tendenz, Skin tonic, unsplash

Få med deg siste nytt