bilde av dame på julefest

Julebordets must haves

Vi går inn i travle tider hvor fokus på oss selv dessverre må senkes. Vi skal rekke alt. Handle julegaver,  julemat, julekonserter, juleavslutninger, julekaker. I tillegg gjerne vasket hele huset for tilslutt sørge for å bli festens midtpunkt….
Helt riktig, litt liten tid til oss selv! Derfor har vi nå satt sammen en liten must-have-pakke som er absolutt verdt å ha i disse hektiske førjulstider. Bruker du en “slant” på deg selv, garanterer vi at du ser smahsing ut selv på de travleste før-juls-dagene!

Les også Cutting edges

 

POWER TO THE PEOPLE

De nyeste produktene til KMS er fantastiske! Dette er en volum serie som får det flate, livløse håret til å løfte seg og virkelig stråle.

Add power shampoo: En shampoo som gjør at fint, livløst hår føles sterkere og mer motstandsdyktig og den bevarer hårets naturlig proteinbalanse.
Add power Strenghtening fluid: For betydelig sterkere hår, gjør at fint hår føles tykkere og blir mer spenstig før stylingprosessen. Løser floker og tilfører lett fuktighet.

Add power Thikening spray: Inneholder risproteiner som gjør at tynt hår både ser og føles fyldigere. Gir lett hold med antistatisk effekt. Den er også varmebeskyttende opp mot 200 grader.

 

Les ogsåPump up the volum

WONDERLAND


Nyeste Wonder brush fra HH-Simonsen, perfekte venninne gave!

De nye børstene er skapt for å ivareta hår og hodebunn! Med HH-Simonsens nyeste teknologi gjør de det til en lek å gre håret. De myke putene på tuppen av børsten gjør det fleksibelt å gre i alle vinkler og minsker risikoen for knekte hårstrå. Det lille ekstra er at de også ser helt fantastisk ut!

Gavekort

 

Mixed together

Bilde av flere produkter med Van Cleef & Arpels i midten
Fokuser på noen statement produkter, duft, negler og lepper f.eks

 

Declèor Gradual glow lotion: Gir glam i hverdagen, en selvbruningskrem til hverdagsbruk som også kan brukes på ansikt og kropp. Den gir en glødende effekt og bygger seg opp gradvis til en naturlig brunfarge. Ingen lukt og gir masse fukt
Van Cleef & Arpels Bois Dorè: En parfyme du sent vil glemme.
Denne magiske parfymen inneholder pepper, mineralnoter, essens av sedertre, vanilje, absolu av tonkabønner og hvit musk.
Van Cleef duftene har klatret raskt på bestselgerlisten for dufter i vårt parfymeri. Den er lysende-hypnotiserende-intens-vanedannende, og favoritten til flere av våre medarbeidere.

LIPS LIKE CHERRY

Kisses for you

Når det kommer til leppeprodukter har vi et bredt utvalg av farger, former og konsistenser. Long last, matt, shiny, glossy, shimmer, nude etc. Utvalget er stort, men om du velger Chanel, Dior, Estee Lauder eller andre merker så har våre produkter alltid en felles egenskap; nemlig kvalitet! Så er det bare en ting du kan velge for å freshe opp utseende, synes vi du fortjener noe nytt til leppene!

Husk det er intet vellykket julebord uten litt rød leppestift..

 

Les også Multimask på morgenmøtet

Velkommen til Touch frisører og Skin tonic parfymeri!

La oss berøre deg!

Bestill time

touched by Christina T

photo by Christina Touch, unsplash

Få med deg siste nytt