Pump up the volume

VOLUM SOM VARER PÅ 1-2-3!

Vipper på 1,2,3

Baderomskapet fullt av produkter men husker ikke hva som er til hva? Det er ikke tilfeldig at noens hår ser absolutt smashing ut fra morgen til kveld uansett når du møter dem. Disse vet nemlig å investere tid og ressurser på gode produkter og riktig verktøy. Ikke minst har de lært seg triksene vi frisører bruker for å oppnå maks volum og spenst på håret, time etter time. Hemmeligheten ligger i forarbeidet før finishen. Alt for mange bruker for mye tid etter at håret har tørket.

Les og lær, nyt fantastisk volum hele dagen lang!

Steg-for-steg 

 

START

Velg en sjampo som først og fremst passer din hodebunn. Visste du at hårkurer som bygger opp proteinbindingene i hårstrået ikke tynger håret? Snarere tvert i mot, det stiver det opp og gjør håret mer mottagelig for produkter og ytre påvirkninger. Husk, det er først og fremst pleiestoffene som skaper beskyttelse og fukt til håret. Velg derfor en conditioner som passer ditt behov best. Det er ikke noe i veien for å heller velge en leave in conditioner i stedet for å tynge hår og hodebunn med en alt for pleiende conditioner, spesielt hvis håret ditt har en tendens til å bli fett etter kort tid.

 

STYLE

Håndkletørr håret godt og velg dine styling produkter med omhu.
Addvolume Liquid dust fra KMS gir deg den tråe følelsen i hodebunnen og gir opp til 40% mer volum og tekstur. Den tilfører også fuktighet uten å tynge håret. Addvolume Hårskum gir langvarig og opptil 70% mer volum på hårstrået samt hold til frisyren. Denne tar du ut i lengdene for å få stivelse.
Bøy hodet forover og blås håret nesten tørt. Avkjøl håret «på hodet» før du reiser deg og begynner å lage inndelinger med klypene. Føn fra nakken og opp. Ikke bruk tid der du ikke trenger volum men konsentrer deg om formingen der du trenger det mest. Desto mer jobb du legger i forming av håret fra bunnen, desto lenger holdbarhet får selve stylingen.
Når du føner håret med varm luft vil varmen forme håret slik du ønsker. Hemmeligheten er nå å avslutte hver inndeling med kald luft som låser den formen du har satt. Derfor; avslutt alltid med kaldluftsknappen på føneren før du trekker børsten ut av håret!
Ønsker du enda mer av den tråe følelsen i hodebunnen, kan du bruke en sterk hårgele innerst ved hårrøttene og føne på det. Gir maks hold og hindrer fett hår dagen etter! Kombiner gjerne med en leave in krem hvis du ønsker en fleksibilitet i lengdene men likevel bevare volum ved hodebunnen.

Pump up the volume

 

 

FINISH

Bruk gjerne nå et varmeverktøy, det samler tupper og du kan oppnå litt ekstra spenst der du trenger det. Husk varmebeskyttende spray! Avslutt så med for eksempel HAIRSTAY Working Spray! Den ultimate kreative finisher! Den er enkel å forme og børste ut. Jo mer du sprayer desto sterkere hold får du. Beskytter mot luftfuktighet i opptil 3 dager. Inneholder UV- og varmebeskyttelse. Ta gjerne noen tupperingstak med en god tupperingsbørste.
Skulle du likevel mangle volum og rufs, prøv Glamtex, «tuppering-på-boks», som gir volum og høyde akkurat der du trenger det.

 

TOOLS
Men ikke glem å investere i godt arbeidsverktøy. Bruk en god føner med kaldluftsknapp, en stor varmeverktøy-tang (får frem blankheten i håret), store klyper, tupperingsbørste og rundbørste.

Lykke til! Øvelse gjør mester.

Usikker hva nettopp ditt hår trenger? Spør oss!

Les mer om de ansatte her

La oss berøre deg.

 

Touched by  Pia Aa
Photo : Christina Iren

Få med deg siste nytt