Kur-tynt og livløst

Det finnes vel intet hår som er mer produktsensitivt enn dette tynne, fine, flyvende håret. Det er jo også ofte både elektrisk og flatt samtidig! Men det de fleste tror er at de ikke skal bruke hverken conditioner eller andre pleiende produkter.. men der tar de grundig feil!! Fint, flyvende hår trenger nettopp det, men ikke i form av tyngende, pleiende etterbehandlinger eller alt-i-ett sjampo fulle av silikoner ! Håret skriker ofte etter styrke og spenst. Slikt hår har som regel alltid godt av proteiner som virker igjenoppbyggende i tillegg til litt fuktighet som tilbakestiller pH graden i tuppene så det ikke blir så elektrisk.

Gjør kur til deg selv

ustelt hår som trenger pleie
Lei av å dytte på håret?

 

Power to the people

Bruk altså lette produkter som virker styrkende og lett fuktighetsgivende. Det finnes egne volumkurer som bygger volum fra hodebunnen. Disse er også fantastiske å kombinere med kurer for lengdene i håret. Dette er virkelig også en av kur-behandlingene i salong vi kan anbefale. Du merker forskjell etter en vask! Kurene finnes også for salg, og er en letter utgave av de profesjonelle volumkurene vi tar i salongen.

3 start style finish produkter
Add Power, KMS nye satsing for nordisk hår

Touch down

 

 

Elsker du massasje, pleie og et vakkert hår? Ja da er en “touch down” hos oss akkurat den rette behandlingen du bør unne deg! Vi gir deg deilig hodebunnmassasje i våre behagelige massasjestoler ved vasken i tillegg til en kur tilpasset ditt behov og våre anbefalinger. Ikke prøvd det før? Ja da garanterer vi at du kommer til å gjenta denne bestillingen;)

Bestill time

Kombo kur

Siden dette fine og livløse håret er så produktsensitivt elsker vi frisører muligheten det gir å kombinere produkter for forskjellige problemer. Velg uansett hårlengde alltid sjampo og balsam etter hår- og hodebunn! Deretter velg et pleie eller styrkende produkt for tuppene/lengdene. Ved å tilføre det etter vask har du også full kontroll på hvor mye du egentlig tilfører tuppene og ikke i bunnen. Lette leave-in produkter er tingen for tynt hår.

kur for fint og flatt hår
KMS volumkur både for salg og for behandling i salong
tube med kur for tørt hår
KMS fuktighetskur for tørt hår
pleie til fint og sjørt hår
Styrk håret med denne! Moistrepair anti-Breakage spray

 

Les også Pump up the volume

Produktpåvirkning

Ja det er viktig med riktige pleieprodukter til håret men faktisk så holder ikke bare det.

Fint og flatt hår trenger å bli styrket kosmetisk fra bunnen av, og her tilbyr vi mange gode produkter du virkelig bør unne deg. Her er noen av kundenes favoritter, våre bestselgere!

  1. JOICO Joigel Firm – Maksimal kontroll , glans og godt hold til alle hårtyper. Gir også fuktighet og fylde, uten å drysse! Fønes på eller lufttørkes
  2. BUMBLE&BUMBLE Styling Creme – Blanding av mousse og krem som gir løft og godt hold til håret! Også fin å bruke til å lufttørke krøllene med.
  3. KMS Add Volume Styling Foam – Hårskum som gir langvarig volum og hold.
  4. R+CO Baloon Dry Volume Spray – Gir umiddelbart volum og tekstur til håret, uten å tynge ned eller gjøre håret matt. Brukes i tørt hår i rot og lengder.

 

Kjøp Gavekort her

La oss berøre deg!

touched by Pia K Aa

photo by Joico, KMS, R&Co, unsplash

 

Få med deg siste nytt