bare legger til fest

Ladyshave

Grooming for menn er hottere nå enn aldri før. Skjegget består selv om enkelte menn syntes nok det var litt i meste laget med all denne skjeggveksten som vokste vilt og uhemmet. Men uansett, barberrutinene har blitt skjerpet og kravet til kult og riktig utstyr har økt. Produktutvalget blir bare større og større. Hvorfor? Menn bruker mer tid på sitt eget utseende og stiller større krav til produkter og tekniske hjelpemidler. Det skal ikke lenger bare være funksjonelt, nå skal det både være kult å se på og dufte godt der det står på baderomshyllen.

Mann som barberer seg

Les også Har skjegg blitt status igjen

 

Kvinnekampen

Men hva med oss damer da? Vi tør påstå at vi bruker vel så mye tid på barbering som menn, men står barberutstyret vårt i forhold til faktisk bruk? Og hvem har sagt at alle disse fancy høvlene kun skal være forbeholdt herrene? Nei damer, på tide å ta opp kvinnekampen for å flere lekre og feminine barberprodukter til markedet! Men inntil videre, brett opp buksebenet og ta en kikk på noe av utstyret som faktisk finnes å få kjøpt!

 

blank sølvfarget høvel
Muhle-R89-tradisjonell-barberhovel for menn og damer

 

mint grønn høvel
Lekker unisex høvel muhle-rytmo-tradisjonell-barberh_vel-mint-
hvit feminin høvel
Lekker hvit høvel fra Muhle

Gavekort

Produktkampen

Og når vi så snakker produkter, har du noen gang forsøkt å barbere leggene på en god balsam? Det etterlater huden både myk og smidig. I tillegg er det enkelt og produktet du allerede har stående i dusjen får en multifunksjon, hud og hår!

Fuktighetsrik conditioner som gjenoppbygger porøst og tørt hår. Styrker hårets elastisitet og smidighet. Regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår.
UV-beskyttende.

Les også Kur-naturlig tørt og krøllete?

Plastkampen

Tenker man litt miljøbevisst er også alle høvlene for damer i dag laget av plast. De har ikke levetid på flere år, slik kvalitetshøvlene for menn har. Mange kvinner vet nok ikke at de kan kjøpe en tradisjonell barberhøvel av ypperste klasse  som varer i flere år og som kun trenger blader som koster minimalt og sparer miljøet for litt plast. Ja dette er utstyr vi gjerne ser menn bruke men de er superfine å ha stående på badet for oss damer også. Gjennomsnittskvinnen barberer vel bokstavelig talt både større og flere områder på kroppen enn det menn faktisk gjør!

bare ben i blomsterbad
Velvære stund

 

Bestill time

 

La oss berøre deg!

touched by Lotte Aa

photo by Touch, unsplash, grooming.no

Få med deg siste nytt