Julefin hjemme

Julegavene hun ønsker seg

I år blir både hverdagen og høytiden litt annerledes. Det ble kanskje hverken julebord, venninnetreff, rakfisklag eller tur på byen? Og nå varsler regjeringen at vi må være forberedt på en annerledes julefeiring. Så hvorfor ikke forberede seg med en gang? Planlegg festen hjemme med dine kjente og kjære. Halve gleden er jo å pynte seg!

Det må slettes ikke høye heler til for å kjenne på glamfølelsen. Nå prates det om naturlig glam, det naturlige uttrykket med det lille ekstra som gjør at du føler velvære, et litt friskere speilbilde som gir litt ekstra oppmerksomhet fra mannen din eller andre kjære. Ikke bare er vi inne i den mørkeste tiden ute, men inne er det jammen dystert også. Vi pynter til jul med glitter og stas men glemmer ofte oss selv oppe i hele den herlige, hellige høytid!

 

Gi en gave til noen du er glad i: 

Bestill digitalt gavekort

 

Naturlig m-up glød

Tid er ikke lenger noen unnskyldning for å ikke ta vare på huden. Den ultimate «hjemmefoundation» er CC kremene som har kommet på markedet. Ikke bare jevner de ut huden, de tilfører huden både fuktighet og pleie i tillegg til å gi glød til en aldri så gusten hud, uten å dekke huden fullstendig. Og er du så heldig at du kan nyte litt dagslys så inneholder denne kremen også solfaktor 50 så den beskytter og holder huden din sunn.

Chanel CC cream
Chanel CC cream, pris kr 660,-

Chanel CC cream – Den ultimate kremen som både korrigerer, gir fukt og litt glød i tillegg til å være behagelig på huden og se naturlig ut.

Men ikke glem leppene!

Fyring er i gang og leppene føles også tørrere. Et tips er å alltid ha en gloss eller et annet pleiende leppeprodukt liggende i hverdagsrommet, det er jo her du oppholder deg det meste av tiden når du ikke sover.

Dior gloss
Dior Addict Stellar Gloss, pris kr 325,-

Dior Addict Stellar Gloss 092 – perfekt for en naturlig look, og gir litt ekstra glans til leppene og tilpasser seg litt av leppefargen du har fra før av.

Dior Addict Stellar Gloss
Dior Addict Stellar Gloss

Lange fyldige vipper

Og det er jo klart, julekvelden kommer sjelden overraskende på kjerringa og ting må planlegges og forberedes. Da må hele hurven i heimen kaste seg i selen og bidra, og nei ikke alltid like enkelt å gjennomføre men hvem lar seg vel ikke bedåre og overtale av lange, fyldige vipper som lover😉

Helena Rubenstein mascara Lash Qeen
Helena Rubenstein mascara Lash Qeen, pris kr 350,-

Helena Rubenstein mascara Lash Qeen – denne mascaraen gir det lille ekstra; lengde, separasjon, og volume. Denne kan bygges opp, og blir ikke stiv. Holder på fuktigheten og kan tas av med varmt vann. Flott julegavetips som passer til de fleste.

 

Gi en gave til noen du er glad i: 

Bestill digitalt gavekort

 

Hårglam i heimen

Slipp krøllene løs, det er jul! Varmeverktøy har utviklet seg enormt de siste årene. Det er ikke uten grunn at man omtaler de beste «jernene» som tryllestaver! Men ikke uten tilhørende produkter da!

Krøller

HH simonsen soft culs Rod VS4
HH simonsen soft culs Rod VS4, pris kr 1298,-

HH simonsen soft culs Rod VS4 – med touchpanel og kurvet håndtak for god ergonomi. Varmeinnstillinger fra 110-210 grader.

Hvem hadde vel ikke blitt glad for å pakke ut denne under treet? Men er du av den utålmodige typen og ikke klarer å vente på nissen, løp og kjøp allerede nå! Dette er en varmetang du kommer til å elske, i hvert fall så gjør frisørene våres det.

Noen krøller varer evig

Kanskje ikke de du lager selv, men du verden hvor mye lenger de varer med riktige stylingprodukter. Og når håret blir blankt og mykt på samme tid, er vi solgt. Vi slår et slag for produkter av kvalitet som både tar vare på håret, gir hold og kan brukes som et avsluttende stylingprodukt også.

2 in 1 Therma Shape

KMS Therma shape 2 in 1 – Allsidig og praktisk produkt for styling på tørt hår. Varmebeskyttende spray og avsluttende hårspray i ett og samme produkt. Sprayen tørker øyeblikkelig slik at det er enkelt å style tørt hår og den glir godt gjennom varmeverktøy uten å lugge. Håret blir mykt og glansfullt med et fleksibelt hold. UV-beskyttende.

 

Gi en gave til noen du er glad i:

Bestill digitalt gavekort

 

Eller er du kanskje typen som ønsker voluminøse krøller? Bruk en tørrsjampo først eller «tupering på boks». Det både fjerner fett og skaper fantastisk volum. Men, her får du det du betaler for. Profesjonelle produkter kan ikke sammenlignes med produkter utenfor faghandel tør vi påstå.

Lei av tupering?

Da anbefaler vi deg denne:

Glamtex
Structure by Joico Glamtex

Structure by Joico Glamtex – Tuperer du ofte håret for å oppnå volum og høyde? STRUCTURE Glamtex gir den gir den samme følelse og effekt som tupering med kam eller børste!

Duften av en kvinne

I tusener av år har duft vært den viktigste måten å forskjønne seg på. Det er funnet rester av parfymer i Pygros på Kypros, datert tilbake til 4000 år siden i et oldtidsparfymeri. Minst 60 brennerier, miksboller, trakter og parfymeflasker ble funnet i en fabrikk på over 4000 kv.m.

Så tenkte du at parfymebransjen har tatt helt av? Tenk om igjen!

Dior Jadore edp
Dior Jadore edp, pris 100 ml kr 1350,-

Dior Jadore edp – en duft av blomsterbukett, eksklusiv og sensuell. En varm duft for å føle seg litt ekstra fin.

Dior Jadore Creme sublimatrice pour le corps
Dior Jadore Creme sublimatrice pour le corps, pris body cream kr 790,-

Dior Jadore Creme sublimatrice pour le corps – bodylotion som dufter som parfymen, men gir godt med fuktighet og etterlater huden myk og et hint av glød i tillegg.

Dior Jadore savon soyeux
Dior Jadore savon soyeux, pris kr 295,-

Dior Jadore savon soyeux – såpestykke som dufter som parfymen. Den er med på å beholde den naturlige pH verdien i huden, samt gir en silkemyk følelse. Den perfekte venninnegave!

Franske hud følelser

Pen hud kommer ikke bare innenfra. Gode rutiner med rens, skrubb og masker har for mange av oss blitt en vane. Men tenker du over hva du faktisk «kler på» huden din hver dag? Disse produktene under er blant kundens favoritter, og har du først prøvd, forstår du hvorfor.

Decléor Abolu de crème Magnolia Blanc
Decléor Abolu de crème Magnolia Blanc, pris kr 1305,-

Decléor Abolu de crème Magnolia Blanc – en dagkrem og hudpleie serie som er helt naturlig. En luksuriøs ansikts krem som bekjemper aldringstegn, rik konsistens og gir glød.

Decléor Aromessence Magnolia Blanc
Decléor Aromessence Magnolia Blanc, pris kr 925,-

Decléor Aromessence Magnolia Blanc – et effektivt antialdringsserum med avanserte, konsentrerte og dyptvirkende essensielle oljer som effektivt forbedrer hudens tilstand og aldringstegn.

Decléor Baume de nuit
Decléor Baume de nuit, pris kr 680,-

Decléor Baume de nuit – en naturlig nattbalm som inneholder dyptvirkende essensielle oljer som effektivt jobber mot hudens aldringstegn. Nydelig balm-konsistens som smelter inn i huden over natten.

Finnes også som gavepakke
Pris kr 1325,- (verdi 2830,-)

 

Gi en gave til noen du er glad i:

Bestill digitalt gavekort

 

Kroppspleie på sitt beste

Kan du tenke deg noe bedre enn å ta en varm dusj eller et deilig avslappende bad før du kryper opp i sofaen for å se siste episode av yndlingsserien din? Men velværefølelsen blir best hvis du forbereder deg litt som dette f.eks:

  1. Først en dusj eller bad
  2. Så en kroppsskrubb for deretter å balsamere kroppen inn med en deilig pleiende og velduftende bodykrem. Snurr film!
Dior joy foaming shower gel
Dior joy foaming shower gel, pris kr 490

Dior joy foaming shower gel – skummer opp med duft av joy parfymen. Forlenger duft sporet og etterlater huden unik og myk følelse.

Dior Joy moisturizing
Dior Joy moisturizing, pris kr 560,-

Dior Joy moisturizing – forbedrer, nærer huden hver dag. Luftig tekstur, absorberes raskt. Dufter som parfymen.

 

Gi en gave til noen du er glad i:

Bestill digitalt gavekort

 

Declare caviar perfecion
Declare caviar perfecion, pris nå kr 499,- (før 799,-)

Declare caviar perfecion – luksus krem til alle hudtyper, opp strammende og forbedrende på huden. Etterlater huden silkemyk og glødende med et hint av skimmer. Finnes i håndkrem også.

La oss berøre deg!

Touched by Pia
Photo Tendenz, Skin tonic
Kilder: Wikipedia, Tendenz.net

Få med deg siste nytt