Naturlig sunt krøllete hår

Kur-naturlig tørt og krøllete?

Disse hårene kan by på utfordringer selv om de er aldri så sunne. Skjellaget er rett og slett for motstandsdyktig! Gode pleie produkter har vanskelig for å trekke inn i et tett skjellag. Her må det ofte et «kosmetisk løft» til for å tilføre både pleie og fukt. Akkurat som hud som har blitt rengjort og peelet raskere trekker til seg kremer, vil det samme skje med hårstråene! Varme, fuktighet og renseprodukter er de beste metoder for å åpne skjellaget. Og det er først da når skjellaget er åpnet håret virkelig kan dra nytte av pleie produktene du tilfører.

Og ja, det er faktisk forskjell på god kvalitet og ikke. Her gir vi deg våre beste kur-produkt tips!

Les mer: Gjør kur til deg selv

Over natten

Krøllete hår trenger ofte tilførsel av pleieprodukter for å se blankere og mykere ut. da kan det være lurt å ta tiden til hjelp uten at du må vente. Gå til sengs med kuren, en enkel og god løsning for å oppnå optimal pleie.

Bumble While You Sleep Overnight Damage Repair Masque

Hvem: Gjester som regelmessig farger, bruker regelmessig varmeverktøy eller bruker mye tid i solen. Eller urbane gjester som utsetter håret for mye by-forurensning.

Hva: Nærer og gjenoppbygger håret mens du sover.

Når: Over natten – eller for en 20 minutter reparasjons boost under varmt omslag i salongen.

Hvordan: For dyp næring, la være i håret over natten, så vask ut med din favoritt Bumble and Bumble shampoo & Conditioner.

B.b stylist tips: for en kvikk-fiks behandling, vask håret godt etter 20 minutter. Etter rens, bruk Save The Day Daytime Protective Repair Fluid

Les mer: Håret, ditt unike varemerke

På badet

Det trenger ikke alltid ta så lang tid å gi håret litt ekstra pleie. Og er håret krøllete er det nesten også uten unntak tørt. Ihvertfall så kjennes det tørt ut. Men noen ganger kan naturlig tørt hår forveksles med slitt men la deg ikke lure. Som oftest så skyldes det at selve hårstrået er hardt fordi det har et tykkere skjellag. Krøllete hår intet unntak!

Bestill time

hrkur med intens fuktighetsbehandling
Joico sin intense fuktighet og pleiende kur, en bestselger i mange år

 

Joico, K-PAK Intense Hydrator

Intensiv fuktighetsbehandling som erstatter tapte lipider og gjenoppretter fuktigheten i tørt, skadet hår. Tilpasset alle hårtyper, spesielt ekstremt tørt eller skadet hår. Lukker skjellaget, bedrer elastisiteten og bevegeligheten i håret. Gjenoppretter fylde og kontrollerer brusete hår. Gir glansfullt hår som bevarer fuktigheten lengre.

BRUK: Påfør en liten mengde i håndkletørt hår. La virke i minst 5 minutter, slik at næringsstoffene trenger dypt inn i håret. Skyll og style.
TIPS: For beste resultat, bruk K-PAK shampo og hårkuren Deep Penetrating Reconstructor i forkant. For veldig tørt eller skadet hår anbefales bruk av K-PAK Liquid Reconstructor i tillegg.

 

 

KMS, TAMEFRIZZ Smoothing Reconstructor

Dypvirkende kur som styrker og pleier håret for å bedre utgangspunktet for styling.
Styrker håret fra innsiden og ut som gjør håret mer medgjørlig. Gir sunt, mykt og glansfullt hår fra rot til spiss etter en gangs bruk. Beskytter mot luftfuktighet

 

Bruk: Påfør i nyvasket hår og la virke i 3-5 minutter. Skyll godt. Bruk og mengde avgjøres etter hvor skadet håret er; annenhver uke for normalt hår og hver vask ved veldig uregjerlig hår.

intensiv fuktighetskur for tørt hår
Intensiv fuktighetskur fra Joico

 

JOICO,  Moisture Recovery Treatment Balm

Intensiv fuktighetskur for tørt hår som gir fuktighet, elastisitet, mykhet og nytt liv til tykt, grovt og uregjerlig hår. Mykgjør skjellaget og gir glans. Rik på Oleic Acid (Omega-9) og Omega-6. Inneholder mykgjørende midler med rikelig av lipider. Har en blanding av 6 essensielle fettsyrer. Beskytter håret og gir det elastisitet.
Bruk: Etter shamponering påfører du ønsket mengde i håndkletørt hår. La virke 5 minutter. Gre gjennom og skyll ut.
Tips: For beste resultat bruker du først Moisture Recovery Shampoo. Kan brukes som et alternativ til Moisture Recovery Conditioner 2-3 ganger i uken

krøllete hår i høstfarger

Krøllete hår er som sagt ofte sterkere enn du tror. Og ikke minst så er hva du har i håret og hvordan du steller det avgjørende for hvor blankt og krøllete du ønsker det skal bli!

Les også: Verdens lykkeligste yrkesutøver

La oss berøre deg!

touched by Pia K Aa

photo by Bumble, Joico, KMS, unsplash

Få med deg siste nytt