Verdens lykkeligste yrkesutøver

Verdens lykkeligste yrkesutøver

Frisører har en gang blitt kåret til verdens lykkeligste yrkesgruppe.

Hvorfor?

Det er nok ikke fordi vi jobber i et rolig og jevnt tempo, snarere tvert imot, tidspresset er ikke til å holde ut av og til.. Det er vel heller ikke fordi det er spesielt snilt mot kroppen, nei absolutt tvert imot. Armer, ben og hodet verker etter en lang, støyende og hektisk arbeidsdag. Så hva er det da som får frisører til å elske jobben sin, vanke med kollegaer på fritiden og frivillig velge å jobbe både kveld og helg, tidlig og sent?

Les også: Den perfekte beachlooken

Gleden

Jo kjære leser, det er deg det. Du som kommer regelmessig til oss og lar oss forvandle deg, forvandle deg så du smiler når du forlater oss, gjerne med et produkt eller to som hjelper deg å opprettholde denne gode sinnsstemningen. Ut døren går du med hevet hodet og senkede skuldre med følelsen av å være forynget, forskjønnet og ikke minst forandret, møter du omverden litt lettere til sinns. Det er takknemligheten du viser når vi forstår akkurat hva du mener, det er uttrykket du har når vi gir deg den deilige massasjen som følger med klippen og ikke minst er det fortvilelsen du viser når vi ikke klarer å finne en ledig time til ditt neste besøk.

Den største glede man kan ha, er å gjøre andre glad!
For Touch er dette fundamentet for fremtiden, det er vårt mantra og vår ledestjerne.

Dere får oss til å kjenne oss verdifulle, til glede og til hjelp. Det er interaksjonen vi begge kjenner i vårt sammentreff, nærheten, berøringen og ikke minst de gode samtalene vi har.

Lurer du på hvordan du fremstår? Les om førsteinntrykk!

Inspirasjon

Men selv om vi elsker jobben vår trenger vi faglig påfyll, forenlige tanker, fest og moro. Derfor samles vi med jevne mellomrom, Touch frisører Lillehammer og Touch frisører Fredrikstad for å minne hverandre på hvor heldige vi er som kan jobbe som frisør. I år gikk turen til vår alltid profesjonelle, rause og gjestfrie leverandør Tendenz for felles moro, faglig påfyll og presentasjon av vår nye digitale satsning, ny webside med blogg kreert av The Pitch.

Sjekk ut lookbooken vår!

Nyt bildene og få en titt på baksiden av livet til en lykkelig, inspirert og kreativ gjeng, Touch frisører. Les mer om oss her!

Hos oss er du i fokus, la oss berøre deg!

Touch weekend i Oslo


touched by Pia
Bilder: Privat

Få med deg siste nytt