Fabelaktige vipper på 1, 2, 3

Vipper har aldri vært mer populært enn nå og vi kan ikke få nok av dem. De kan gjøre deg festklar på et blunk. Falske vipper kan brukes av alle og du kan variere om du vil ha dramatiske eller mer naturlig, valget er ditt.

Det finnes et stort utvalg på størrelse, merke, lengde, tykkelse, lite hår og mye hår. Ardell er et merke som er størst i verden på vipper, de bruker ekte hår og er håndlagde. Vippene kan også brukes 15-20 ganger. Det er ikke bare gode vipper som er viktig men også limet. Duo limet er et vannfast lim som tåler en god fest eller et bryllup med tårevåte taler. Og kan brukes av selv de sensitive.

Negler bør også være i fokus, les mer her!

 

 

1. Start med å ta vippene ut av pakken og mål de langs din vippekant. Er de litt lange kan du klippe litt fra yttersiden.

2. Finn frem limet og en pinsett. Ha litt lim på et papir og dypp pinsetten i limet. Bruk pinsetten til å legge lim langs vippekanten på den falske vippen og her er trikset, vent i 30 sekunder før du fester på vippen. Da blir limet klebrig og mye lettere å jobbe med.

3. Avslutt med et lett lag mascara for å få dine vipper til å sette seg med de falske. Og voila det lille ekstra som gjør deg klar for fest

Pynt deg til fest med vipper og volum i håret!


touched by Sofie Kathrin
Photo: privat

LagreLagre

LagreLagre

Få med deg siste nytt