Hvordan få fine negler

Sommeren står for tur og flisete negler oppstår lett etter en kald vinter. Her har du 5 enkle trinn fra start til slutt for at dine hender og negler kan gløde i sommer.

Stell føttene også!

1. Restorative Nail Cream

Begynn med Restorative Nail Cream, smør rundt neglene og gjerne ta på hanske. Denne kan du gjerne sove med og vil våkne med myke og gode hender og neglbånd

2. Nail hardener

Start alltid med å file neglen, deretter påfør Nail hardener & Base coat. Den gjør at neglen opprettholder sine naturlige oljer og forhindrer at neglen sprekker. Kan også brukes alene eller etter neglelakk

3. Top coater

Londontown har 3 top coater som er helt rå. Den vanlige Protective Top Coaten, Protective Matte Coat og Gel Genius Top Coat. Her kan du egentlig velge, for alle tre er med på å beskytte neglen. Protective Top Coat er en helt vanlig top coat som beskytter, Protective Matte Coat gjør neglen matt, men Gel Genius Top Coat gir en gel look-a-like varighet så ingen UV-lys er nødvendig.

4. Nail Polish

Etter basen påfører du neglelakk, la det tørke og deretter bruk Instant smug fix. Denne er rett og slett et Must have – produkt og har vunnet New York Beauty Awards. Den vil fylle ut ujevne strøk eller feiltagelser til en feilfri finish.

5. Nourishing Cuticle Oil

Til slutt påfør 1-2 dråper av Nourishing Cuticle Oil, masser i sirkler på negl og neglebånd, denne reparerer, gir fukt og glans og en fin finish. Gjerne påfør daglig for å opprettholde fine neglbånd.

Les også om hudpleie!

Hvordan få fine negler?

 


touched by Thea K
photo: Londontown

Få med deg siste nytt