På føttene skal fint folk kjennes

Vår offentlig godkjente fotterapeut Irene

Les mer om ansiktsmaske her

Mange påstår et besøk hos fotterapeuten er den ultimate velværeopplevelsen. Vi som har vært der vet hvorfor. Følelsen av velpleide føtter og lekre tånegler kan vare i mange uker hvis man først har gjort det grundig.  Men faktisk kan du utføre mye av dette hjemme, enten på deg selv, en venninne eller andre du er glad i. Litt gode produkter og noen enkle, varige verktøy og vipps kan du kalle deg en fotpleier og gledesspreder av rang!

Her kommer noen nyttige og enkle tips for å holde føttene vedlike og ikke minst få deg i total «relax» modus for en stund

  1.  Sett på litt behagelig musikk, lag deg en kopp med favoritt teen og tenn et duftlys for den ultimate velværefølelsen. Fyll en balje med lunket vann, ta med to håndklær, ett under fotbadet og ett til å tørke føttene etterpå. Strø fotsalt i, tilpasset din type hud på føttene. Bløtgjør «sålene» i 5-10 min eller lenger hvis det føles behagelig. Dette gjør føttene myke og passer perfekt for deg som har ru og sprukne føtter. Unormal svette lukt forsvinner også.
  2. Finn frem litt enkelt arbeidsverktøy som en fotfil, fotkrem, negleklipper og/eller skrubbe-hanske. For de som ønsker ekstra velpleide negler er manicure pinner (dytter ned neglebåndet og cuticle groomer (skjærer bort død hud langs neglebåndet) et absolutt must. Begge deler kan brukes på fingerneglene også!
  3. Etter at føttene er tørket, bruk skrubb (hanskene) og peel av død hud fra tå til ankel. Fil så gjerne litt på den ekstra røffe huden. Dytt neglebånd ned og bruk cuticle groomeren på overflødig hud. Vil du lakke neglene, gjør det nå før du påfører en god fotkrem. De beste fotkremene gir intensiv pleie, forebygger fotsopp, fjerner lukt og den bringer naturlig balanse i hudens beskyttelses funksjoner. Fotkrem bør faktisk brukes hver kveld.

Hvordan få fine negler

Gjenta velværebehandlingen så fort følelsen av «elefantføtter» melder seg, 1-2 ganger i måneden. Og har du først begynt, garanterer vi at det blir en behagelig og uunnværelig vane etter hvert.

Fordi du fortjener det.

touched by Pia K Aa

photo Christina Iren

Les om de ansatte her.

 

 

Få med deg siste nytt