påskegul maske

Maskerade

Det florerer av ansiktsmasker av alle slag om dagen. At det har blitt mer fokus på dette, ja det liker vi! Men trenger du det egentlig? Eller er det bare gimmick? Vi mener bestemt dette er noe alle bør tilføre sin hudpleierutine. Salget av masker har tatt helt av, tydeligvis ikke bare vi som mener dette har noe for seg;) Nyt kontorhverdagen hjemme- “mask away”!

Luksus og velvære

Ansiktsmasker er rett og slett hudpleie, velvære og et avbrekk i hverdagen på samme tid. Hvem trenger vel ikke det? Du har kanskje vært på spa og fått et dekkende lag med ”no greier” på huden som har virket en stund; for en fantastisk spennende og herlig følelse! Total touchdown! Masker er faktisk luksus og velvære på samme tid, for både deg og huden. Bare at nå slipper du å dra på dyre spa for å få den samme følelsen. Rigg deg til med puter, levende lys og nyt alt hjemme!

Av og til er det også vår tur! Her er en Touch av velvære på kurs i Marbella for Anne og Kate.

Les mer om hudpleie her

Innhold 

Masker inneholder gjerne et høyere innhold av aktive stoffer og spesifikke ingredienser ut ifra hvilken maske du velger til ditt behov. Mange inneholder også aromatiske oljer som gjør at du slapper av i hele kroppen mens den virker. Selv om det finnes både rensende og oppstrammende masker, er en næringsbombe av en maske en god start, så kan du multimaske senere!

Perfect timing

Vi har entret årstiden der huden ofte ser gusten og livløs ut og den er tørrere etter en lang og solfylt sommer. Har du aldri hatt en fot innenfor maskeverden er høsten den perfekte tiden å begynne på! Opplev ny glød og liv til huden, og kjenn velværefølelsen velte over deg.

Her er noen gode råd før du begynner:

  1. Ta av all makeup og rens huden grundig før du påfører masken. Bruk gjerne et forsiktig peelingprodukt også. En nyrenset hud er nemlig mer mottakelig for opptak av aktive stoffer.
  2.  Skal masken skylles av så husk å skylle grundig, eller bruk en myk fuktig klut for å rense vekk fra huden. Noen masker skal du i tillegg massere inn resterende produkt i huden etter endt virketid. Dette gjelder en del av de populære sheetmaskene.
  3. Avslutt med fuktigshetskrem, ikke bare for å gi mere næring, men også for å beskytte huden og forlenge virketiden av din masktreat!

ansiktsmaske

    Les også: Ta vare på huden!

Vi anbefaler også å senke lys og skuldre. Tenn duftlys, ha noe varmt å drikke, morgenkåpe og kapre den beste plassen i sofaen med en god bok eller favorittserien på tv mens masken virker.

God masketid fra oss!

Touched by Mella

Photo Christina & Sara, Unsplash

Les også: Ekstra velvære med stell av føttene

Få med deg siste nytt