Multimask på morgenmøtet

Hjemme på jobb du også, og bare så vidt kommet deg ut av morgenkåpen denne uken? Nå får vi virkelig testet våre evner til å holde hodet kaldt, stemmen i sjakk og hjertet varmt. Ungene skriker og samvittigheten gnager over ugjorte oppgaver både for deg selv og sjefen. Trøsten må være at du er slettes ikke alene.

Da blir gode råd dyre…Men du har sikkert skapet fullt av kurer, neglelakker du aldri rekker å bruke, masker for aldring-poser-uren hud eller andre problemer du knapt visste fantes? Vi har løsningen; hjemmespakontor!

Fotfin

Hvem sa du ikke kunne diskutere den siste rapporten med bena i bløt og kollegaene på øret? Finn frem balje med godt vann, fotsalt, neglebåndsfjerneren, et håndkle under baljen og nyyyt varmen og mykheten et deilig fotbad gir mens du jobber deg gjennom mailene dine. Det er heller ikke så vanskelig å klippe eller file tånegler mens du går igjennom med kollegaen neste ukes strategi for å nå målene deres. Trådløse hodetelefoner har aldri vært mer verdifullt.

Les også: På føttene skal fint folk kjennes

Lakket og lekkert

Har du avtalt et viktig telefonmøte du vet vil ta litt tid? Da er dette den perfekte anledning å stelle, file og lakke neglene dine! La hendene hvile på tastaturet eller tast i vei, neglene tørker uansett og du slipper garantert å få riper i lakken når du sitter i ro så lenge. Hvem har vel ikke forsøkt å ha nylakkede negler, nylagte barn og nystylet hår samtidig?

Les også: Hvordan få fine negler

Masketid

Finn frem utvalget av masker du stadig handler på impuls, plukket med deg i køen ved kassen eller kjøpt i håp om bedre og lengre tider. Pakk inn hud og øyne med akkurat det du trenger, utvalget er enormt. Mask away! Faktisk så kan både fokus og ro gi deg mulighet til å se saker fra en litt annen vinkel, selv med lukkede øyne. Ikke minst en flott øvelse for å bli en bedre lytter!

Les også: Maskerade

Hår og dag siden

Visste du at de fleste hårmasker skal virke i minst 5 minutter, men at det ikke skader å la de virke lenger? Vi vet alle at disse dyrbare 5 minuttene blir til evigheter når vi stresset hopper inn i dusjen en tidlig mandag morgen og ungene dundrer på baderomsdøren. Vi skal rekke barnehage, SFO for ikke å snakke om i hvert fall rekke jobben. Men kuren trenger vi sårt for vi har hverken tid eller råd til å fly til frisøren annenhver måned for å holde på farge og glans. Nei, selvgjort er velgjort!

Full rulle

Tenk deg at fredagen kommer, du har fått «innvilget» hjemmekontor og vet du må levere… I tillegg så venter en kveld med vin og velvære. Men hva med håret?? Det hjalp lite med en hårkur når du ikke rakk styling av håret, selve kronen på verket! Da er beste løsningen hårruller! Håruller finnes i alle størrelser både kalde og varme og kan lett gi både volum og glans hvis de bare får sittet lenge nok. Rull opp håret etter fotbadet og la det sitte i hele dagen, ta de ut etter make-up. Og Voila! Så er du festklar og velstelt på kort tid! Garanatert at du nå blir lagt merke til der hjemme.
Så neste gang det snakkes nedlatende om mulitasking så vet du bedre. Dette er selve redningen for oss travle, ambisiøse “husmødre” som stadig føler at vi ikke strekker til, som sjelden får tid til oss selv eller som har tatt opp kampen om likestilling i arbeidslivet men ikke helt gitt opp drømmen om et fantastisk utseende både morgen og kveld.

Tips, det kan være lurt å ikke Skype.

Finito!

Les også: Førsteintrykket

La oss berøre deg!

Touched by Pia
Photo by Christina/Sara

 

 

 

Få med deg siste nytt