Cutting edges

Våren og sommerens hårtrender bærer preg av sunnhet, naturlige farger, lugg og midtskill. Men du er kanskje ikke helt oppdatert på alle uttrykkene innen klipp? Det skjønner vi godt. Derfor gir vi deg eksempler på klipp og faguttrykk du sikkert både blir inspirert av og får lyst til å prøve.

Les også: Håret, ditt unike varemerke

 

LOB

Lob er en forkortelse for lang bob, som går rett over kragebeinet. Dette er den perfekte frisyren for de som kanskje ikke tørr å klippe en kort bob. Frisyren kan være bølgete eller rett. På samme måte som en bob-frisyre sørger også denne for volum og får håret til å se fyldigere ut. Fordelen med frisyren er at den er enkel å holde fin, og passer til alle stiler.

 

BOB

Bob er også en frisyre som kommer tilbake igjen og igjen.Det finnes mange ulike måter å style denne klippen på. Du kan gå for en bølgete bob som passer alle ansiktsformer, en bob med sideskill for en mer stilig og tøff look, eller en rett bob som skaper en elegant stil. Fordelen med en slik frisyre er at den får håret ditt til å se fyldigere ut.

 

WOB

Wob er en tredje variant fra den klassiske boben, men den har en mye mer rufsete stil. Dette er en frisyre som passer godt til hår som har naturlige bølger og bevegelse. Hvis du har veldig rett og glatt hår kan du bruke krølltang for å skape litt mer bølger.

 

PIXIE

Den korte pixie-klippen kan være en ganske dramatisk overgang, men hvis du tørr får du en frisyre som blir lagt merke til. Bonusen med frisyren er at du kan være veldig sjenerøs med sminken. Den passer til de fleste. Enten om du er av den klassiske, tøffe eller feminine typen.

 

Les også: Hårkrise

Langt hår kan være vakkert. Men langt hår er ikke alltid det! Ta deg en titt i speilet, er du den beste utgaven av deg selv? Eller kunne det gjort seg med en liten forandring. Stol på oss, vi tar gjerne utfordringen!

Bestill time her

La oss berøre deg!

touched by Lotte K

photo by Touch Frisører, Unsplash

Få med deg siste nytt