Varig sommerglød

Vakker, sommerbrun hud og glansfullt hår krever mer pleie enn bare solfaktor og balsam.

Som de fleste vet er solbeskyttelse det aller viktigste på selve soldagen, men ønsker vi en varig og jevn brunfarge starter forberedelsene dagen før. Da trenger huden ekstra pleie for å tilføre masse fuktighet og beskyttelse så du slipper sår og tørr hud, flass og kløe. Og hva med håret? Vi har en tendens til å ta litt sommerferie fra hårstell når strandlivet kaller og glemme at håret også trenger ekstra pleie før, under og etter de solrike dagene. Ønsker du å bevare hårets og hudens farge, glans og spenstighet; følg noen enkle tips du kan gjøre både kvelden før og etter du har vært i solen.

Huden

 1. SHOWER GEL
  Det finnes et hav av forskjellige dusjsåper å velge mellom. Shower gel brukes vi for å rense, fjerne smuss og andre ytre påvirkninger i hverdagen. En dusjsåpe vil gradvis få oljebalansen i huden til å endre seg, så velg et alternativ som er tilpasset din hudtype og dine luktesanser.
 2. SCRUB
  Det er ofte vi glemmer eller ikke tar oss tid til å bruke scrub. Men en scub vil exfoliere dypere i huden, fjerne de døde hudcellene og sørge for optimalt opptak av dine produkter. Du vil kjenne en mykere overflate, og få en jevnere og mer holdbar brunfarge. Dette er et must produkt å ha i skapet, en for kropp og en for ansikt. Det er ikke noe som får deg til å føle deg renere enn en overhaling med scrub over hele kroppen.
 3. BODY CREAM
  En rik kroppskrem gir godt med fukt, hjelper huden å holde fuktnivået oppe, og gir deg en deilig følelse av luksus. Når du har renset og skrubbet huden, vil porene i kroppen være mer mottakelig for krem eller lotion, slik at den trenger dypere ned i huden. Derfor er det lurt at den påføres med en gang du har dusjet, skrubbet og tørket deg.

Håret

 1. RENSE SHAMPO
  En dyptrensende sjampo kan være lurt dagen før du skal ut i solen. Den fjerner kunstige stoffer, misfarging og mineraler i håret som har bygget seg opp over tid. Dette er hårets «scrub», som gjør at beskyttende og pleiende stoffer lettere tas opp i håret og styling blir mye enklere.
 2. KUR
  En kur til håret trenger alle som ønsker å bevare spenst, glans og farge. Det finnes profesjonelle kurer til forskjellige hårtyper, problemer og ønsker. Uansett lønner det seg alltid å kure håret før du skal være en hel dag i sol og vind, for beskyttelse og mot uttørking. Spør din frisør hva nettopp ditt hår trenger.
 3. QUICKFIX FOR DE KRESNE OG LATE
  Det er ikke dumt å ha med seg en spray på stranden som beskytter håret mot UV-stråler, er fargebevarende og i tillegg er varme beskyttende. Man husk å velge en spray som også har proteiner og fukt i seg. Det virker både gjenoppbyggende og fargebevarende i solen. Luster lock multi-perfecctorfraJoico «et must have» hårpleie produkt i strand veska og på baderomshylla.
 4. FOR DE BLONDE
  Blondt hår er mer porøst og utsatt for påvirkning av ytre forurensning enn brunt hår. Derfor er det lurt å velge egne produkter for denne type farge.  Blondt hår, laget på kunstig vis trenger i tillegg masse pleie og oppbygging for å oppnå glans, styrke og spenst. Super effektiv før og etter en dag på stranden er Blond life serien til Joico, sjampo, conditioner og kur, nykommere som allerede har blitt blondinenes favorittvalg hos oss.

 

 


touched by Sara A.
photo: Tendenz og Biotherm

Få med deg siste nytt