Det perfekte beach look håret

Den perfekte beach-looken

Her er noen tips om hvordan få den perfekte beach-looken.

Nesten daglig får vi kunder som ønsker sommerhår. Et slikt hår som ser ut som det har levd med surfebrett og sanddyner i flere måneder. Med noen enkle grep kan håret gjøres om til lekkert beach hair.

Les også: Hvordan få fine negler i sommer?

Saltvann

Har du litt fall/ bølget tekstur på håret ditt, kan du komme langt med en saltvannsspray. Alle salonger selger de og de er superenkle å bruke. Spray det i tørt hår, klem håret sammen i hendene mens du føner lett på det. Du kan også tvinne det lett rundt fingrene mens du føner for å gi det litt ekstra tekstur.

For mer volum, les her!

Flettet

Husker du hvordan du flettet håret ditt om kvelden når du var liten, sånn at du hadde bølgete hår når du våknet? Vel, det funker fortsatt. Ha gjerne litt skum eller styling creme i håret før du fletter. Da holder det lenger dagen etter. Ikke børst det neste morgen, bare dra fingrene igjennom for å løse det opp og definere bølgene.

Les også: Dette er hårreisende

Rettetang

Føn håret ditt helt tørt med ønskede stylingprodukter, børst det før du deler det opp i litt tykke inndelinger. Her er det viktig å bruke varmebeskyttende spray sånn at håret ikke skades av varmen fra rettetangen. Tvinn så håret godt og klem rettetangen systematisk på tvinningene dine fra rot til spiss. Spray med en lett puddersray/ hårspray og bruk fingrene for å løse opp tvinningen.

Hårruller

Hårruller går aldri av moten så lenge kvinner ønsker volum. Har du et typisk nordisk/ fint hår som klapper fort sammen? Sett inn 4 – 6 store selvklebende hårruller, spray med en lett hårspray på rullene, føn eller lufttørk. Det er det viktig at håret er helt avkjølt før du tar ut rullene. Spray med en pudderspray eller en tørrsjampo og dra fingrene gjennom håret. Sandy!

Balayage

Dette er fargeteknikken som gir den ultimate beach looken. Snakk med frisøren din om Balayage. Lysere striper litt nedover i lengdene ser utrolig lekkert ut både på stranda og på kvelden.

Les også: Verdens lykkeligste yrkesutøver – frisøren!

En ting er sikkert, det finnes mange måter du kan få beachlooket på. Stikk innom frisøren din og spør hvilke teknikker og produkter du trenger. Vi sitter inne med mye kunnskap og mange gode tips. Her er noen av produktene vi anbefaler.

  1. Bumble and Bumble Surf Spray Malibu Beach saltvannsspray
  2. Joico Ironclad varmebeskyttende spray
  3. True Divinity MK2 rettetang
  4. BEACH texture spray

 

Sommerhåret


touched by Anne D O’R

Få med deg siste nytt