Hollywood waves , half up ponytail, messy bun

Julebord og festsesongen er i gang

Antrekket ditt er ikke komplett, før håret er det. Det skal heller ikke mye til for å få den perfekte festfrisyren, du trenger bare å kjenne knepene. Kjendiser er uten tvil trendsettere når det kommer til hva som er in til en hver tid. På den røde løperen og blandt moteshowene er det mye inspirasjon å innhente, bare se under.

Ronya har valgt ut 3 lekre hårfrisyrer som du lett kan gjøre på deg selv hjemme. Disse lookene har dominert hårmotene gjennom hele 2018. Den dype skillen med Hollywood bølger. Høy hestehale med halve håret ned. Og «dotten» i alle varianter. Vi viser deg steg for steg under, «how to do»!

Her har du flotte hjelpemidler til disse frisyrene.

VARMEVERKTØY 

 

1. Hot Tools er kjendisene og stylistenes favoritt når det kommer til Hollywoodkrøller.

2. Baybyliss perfect curling machine  passer alle hår lengder, men perfekt for deg med kort hår som sliter med å få definerte krøller.

3. HH simonsen VS4 gir store, romantiske og myke krøller.

Se mer : Lookbook

 

PRODUKTER

1.  Ironclad, Joico er en varme beskyttende spray som tåler opptil 232 grader, tilfører glans, lett hold, virker antistatisk og beskytter mot luftfuktighet!
2. Throphy, R&Co er en styling spray som legger til riktig mengde tekstur, volum og glans, til hvilken som helst hårtype.
3. Tinsel, R&Co er en lett olje som etterlater håret utrolig skinnende og frizz-fritt.
4. Oter space, R&Co får deg til å glemme alle grenser, hårsprayen stylistene bruker for både å lage og forandre frisyren!
5.  Flip turn, Joico er en varmebeskyttende hårspray med fleksibel hold, tørker raskt og drysser ikke. Flip Turn beskytter mot luftfuktighet inntil 3 dager!

Les mer : Pump up the volume

UTSTYR

 

Hollywood waves

Krøller er en klassiker på fest. Denne frisyren kalles ikke Hollywood waves uten grunn. De glamorøse bølgekrøllene med dyp sideskill har vært en frisyre som har gått på repeat  hele året hos kjendisene på den rødeløperen og blandt stylistene. Med riktige produkter og varmeverktøy skal det ikke mye til for å få denne elegante looken.

1. Start med å lage en dyp sideskill og spray håret med varmebeskyttende spray. Spray skillen med hårspray for å legge ned alt av småhår.

2. Del fra øre til øre og legg bort fronten, start med å krølle håret bak, vekk fra ansiktet. (ikke rør krøllene før du er ferdig med alt, la dem kjøle seg ned så formen setter seg)

3. Når du kommer til håret foran, krøll håret nedover. Dra krølltangen forsiktig ut, mens du holder krøllen i samme form som når du krøller den som vist på bilde nr 3, og fest krøllen med en spenne.

4. Spray så håret med en lett hårspray før du tar ut spennene.

5. Børst forsiktig gjennom krøllene. Dra gjerne igjennom krøllene med en lett hårolje mot frizz for å få dem ekstra glansfulle. Avslutt med hårspray.

Bella Hadid på runway for Moshino x H&M i New York

 

Half- way up hestehale

Denne looken kan vi like godt kalle Ariana Grande looken. Frøken Grande går stort sett med halve håret opp i høy hestehale, eller hele håret i høy hestehale. Men looken har også vært en favoritt hos mange andre kjendiser. Frisyren er en fin måte å få håret til å se fancy ut, uten å være formell. Du kan også  kombinere denne frisyren på mange måter. Med eller uten krøller, en messy- bun eller en høy hestehale på toppen og voilà så har du den perfekte festlooken.

 

1. Start med varme beskyttende spray og krøll hele håret vekk fra ansiktet.

2. Vent til krøllene har kjølt seg ned, dra så gjennom krøllene med fingrene.

3. Bruk en tørr tekstur spray. Her har vi valgt å bruke en tekstur spray fra R+Co som gir tekstur og glans. Den tørre teksturkonsistensen gjør det lett å jobbe med håret.

4. Tupèr kronepartiet med en tuperingsbørste,for å få ett løft og volum.

5. Sett håret i en høy hestehale, du kan velge å la litt hår henge ned foran ansiktet eller ta alt opp i en høy hestehale. Klem ut håret på toppen frem for å få ekstra volum. Snur litt hår fra hestehalen rundt strikken, for å skjule strikken.

 

 

Ariana Grande, Khloe Kardashian og Jennifer Lopez rocker også denne looken.

Messy-bunn

Denne hårfrisyren er kjempe fin både i hverdagen og til festligheter, og veldig enkel å gjøre selv. Alt du trenger er en hårstrikk, spenner og tekstur spray. Frisyren har vært vist på mange catwalker; alt fra messy til stramme, ballerinaaktige og mer kunstneriske varianter. For å fikse den tilfeldige og messy looken trenger du en tørr tekstur spray i hele håret, det vil gi ekstra volum og fylde.

 

1.    Start med å krølle håret, her kan du krølle i litt forskjellige retninger som du ønsker for å få håret til å virke fyldigere og få mer volum.

2. Dra gjennom krøllene med litt hårolje for å få glans, og spray med masse tørr tekstur spray.

3. Sett håret i en lav eller høy hestehale og la luggen komme fram for å danne en ramme til ansiktet.

4. Del hestehalen i 2 og tvinn dem rundt hverandre, fest den så i strikken som festepunkt med spenner.

5. Krøll luggen med håret over krølltangen og avslutt med tekstur spray mens du klemmer luggen oppover. Dra kronepartiet ut for å få ekstra volum på toppen.

Finn din frisør : Om oss

Modellene Kendall Jenner og Hailey Baldwin på “Girls of the Sun”.

Bestill time : Online booking

touched by  Ronya Mirza

photo Ronya/Touchfrisører.no og Flickr.com

Få med deg siste nytt