3 måter å bli brun uten sol

Det finnes utallige «selvbrunere» tilgjengelig for dere som ønsker den lille ekstra gløden som solen vanligvis gir. Spray, lotion, kremer av alle slag. Noen blir du brun av der og da, noen må du smøre på i flere dager for å få litt farge. Noen lukter og noen ikke. Ikke minst; noen smitter av på både tøy og omgivelser😉Ikke alltid like lett å velge riktig selvbruning.. Her deler Sara noen av våre favoritter som supre alternativer til den tradisjonelle selvbrunings-kremen!

Dette er Sara vår make-up artist

Sol på spray

Spray kabinnetter finnes ennå men de er sjelden der når du trenger dem. Kunsten med spray-tanning er mange tynne lag som tørker mellom hver spraying ellers vil det renne. noe som ikke er like lekkert. Og med spray slipper du også farge som setter seg avslørende på hendene..uansett det kan være lurt å bruke en hanske.

produkt
10-på-topp produkt på Touch Skin Tonic

Jet set sun er en fantastisk selvbruning på spray! Sprayen en en av våre topp 10 mest-solgte- produkter og kan brukes av alle både kvinner og menn i alle aldre. Uansett hvor du måtte ønske deg litt glød eller brunfarge fungerer denne og i tillegg er den lett å påføre. Den blir jevn og gir naturlig fin farge. Hvor brun du vil bli, avgjør du med antall ganger du sprayer. Enkel å bruke og ikke minst; den kan brukes over sminken for å gi sminken en ekstra glød! I tillegg gir den umiddelbar farge samt som utvikler seg i løpet av noen timer. Sprayen er basert på brunt sukker og 80% vann for å gi en naturlig farge.

Les også:Slik bevarer du ungdomshuden

 

BB-cream kropp

Dette er kremen som funker med et strøk da den har en tonende BB- egenskap i seg. Den gir en naturlig brunfarge, som ikke smitter av. Enkel å påføre og gir ikke så lett skjolder som en selvbruningskrem ofte gjør. BB-cream ansikt er jo et godt solgt produkt men mange vet faktisk ikke at dette også finnes for kroppen.

produkt
Må prøves

 

ThisWorks Perfect legs skin miracle  er et farget serum som forvandler leggene umiddelbart og reparerer skjønnhetsfeil. Den forvandler huden og gir den en solbrun glød i tillegg til pleie. Lett “hvisker” den ut både blåmerker, arr og ujevn hudfarge. Den vil også reparer, glatte og jevne en ujevn hudtone. Et «must have» produkt om du føler huden er både litt blass, tørr og blek. Og ikke minst, den kan også brukes på bare armer eller annen synlig hud.

Solpudder

Dette vidunderpudderet finnes i både kalde, nøytrale og varme farger. Det finnes store og små, mørke og lyse, skimmer eller ei; her gjelder det å finne det som passer din hud best! Og det kan brukes flere steder enn i ansiktet! Legg den der det er naturlig at solen kaster sine varme stråler på deg, ansikt, skuldre, utringning etc. Det er ingen fare å bruke et solpudder med litt glød i, det vil bare løfte huden samtidig som den gir en flott brunfarge.

produktbilde
Vår make-up Saras favoritt

Lancome, Belle De Teint er et fast pudder, som gir huden en naturlig og sunn glød. Formelen gir en silkemyk effekt mot huden, og huden vil fremstå mykere og glattere. Pudderet har en naturlig dekkevne, og kan bygges opp til maks dekk om ønskelig. Definitivt et «must have» produkt denne sommeren.

Lære mer: Øyenskygge – mer enn til bare øynene

Tips ansikt

For å få litt ekstra boost og ikke minst litt mer farge i fjeset, legger du solpudderet som et tre tall i ansiktet, og litt over nesebeinet. Du kan også bruke det i globalen over øyesminken, for å få det lille ekstra glimtet  i ansiktet. Virker både foryngende og du se mer våkne ut.

Så om sommersolen uteblir, fortvil ikke; ta en tur innom vårt parfymeri så viser vi deg gjerne både produkter og teknikker.

Les mer::Parfymeri

kollasj
Solprodukter av alle slag

La oss berøre deg!

touched by Sara A

photo by Touch, Sara A

Få med deg siste nytt