Øyenbryn makeup tips

Øyenskygge – mer enn til bare øynene

Sminke kan brukes til mer enn du tror. Det er ingen fasit på hvordan en øyenskygge skal brukes eller hvordan en leppestift skal påføres. Her er det rett og slett fritt frem.

For flere tips, les her! 

Øyenskygge

Om vi for eksempel ser på øyenskyggen, den kan være i alle mulige farger og kan brukes til mye mer enn en bare en øyenskygge.

Den kan brukes til:

Øyenbryn

Har du en matt øyenskygge, i en farge som passer deg, vil denne funke til å påføre på øyenbrynene. I tillegg kan du bruke det til og fylle inn områder der du ikke har så mye hår.

Eyeliner

Har du en sminkekost tilgjengelig (helst tynn) kan du fukte den, eller ta vann direkte på øyenskyggen, du kan også bruke gele, da vil den bli våt og kan brukes som en eyeliner. Men vær forsiktig at du ikke bruker hele øyenskyggen, men bruk heller hjørnet. Væske kan ødelegge skyggen og danne en hinne over.

Løsvipper kan fint brukes til både fest og hverdag, les mer her! 

Trenger du volum i håret? Les mer her! 

Solpudder, rouge og highlighter

Har man en palett med øyenskygger, har du egentlig allerede ganske mye, i hvert fall om paletten har matte farger, shimmer og er pigmenterte.

Solpudder slår aldri feil og kan være en lifesaver, for med en matt brun øyenskyggefarge kan du slippe selve solpudderet og til og med foundation. Påfør med en god kost og det vil gi litt mer liv til ansiktet, like mye som et solpudder.

Med en litt mer farget skygge, som rosa eller rødlig kan dette også fint brukes som rouge. Topp det hele med en øyenskygge som har shimmer/glitter og bruk som en highlighter over kinnbenet og rundt øyeparti.

 

lepper makeup tips

Lepper

Skrap av litt fra øyenskyggen og bland med en klar lipgloss og lag din egen leppefarge. For å få en matt effekt kan du klappe litt skygge på leppene med fingeren.

Rouge

Bruk en rouge som øyeskygge, solpudder (med en stor kost).

 

Makeup produkter

 

Prep huden din før makeup, les mer her! 

Touched by Thea

Photo by Thea/Touch

Få med deg siste nytt