5 topp høst trender innen make-up

Høsten har kommet for fullt og tiden er inne for å eksperimentere med farger og trender på huden. I år er det bare å slippe seg løs, gammel eller ung! Prøv forskjellige leppestifter og eyeliner i alle mulige farger, glans og konsistenser. Kjenn på følelsen av å bryte noen gamle make-up vaner, vi garanterer deg oppmerksomhet!

Sjekk ut høstens hårtrender her.

Always put on your lipstick on a bad day

Det er nå du skal bruke den røde leppestiften du har liggende, men aldri føler for å bruke. I år har også matte farger kommet tilbake, men denne gangen i sterke fargetoner. 
Lancome sine nye matte leppestifter har vikelig blitt et ”must have» produkt. Og i så mange forkjellige knallfarger kan du virkelig leke deg og finne din favoritt og ditt personlige uttrykk til enhver anledning.

Flirting lashes

Vipper er veldig i vinden, nå mer enn noen gang. Det skal være volum, lengde og separasjon. Flørtende vipper som blafrer mot deg, ja hvem drømmer vel ikke om det. Men du trenger ikke hverken vippeløft eller extensions for å oppnå det. Mascara, vippetang eller løsvipper funker for alle og kan legges selv!
Med Chanel sin nye mascara får du det de kaller for en 3D- effekt. Kosten skiller seg litt ut fra de fleste andre mascaraer og resultatet blir en «false lashes» effekt. Den perfekte finish!

Always time to blend

Blått er rått og grønt er skjønt! 90-tallet er tilbake og da følger selvfølgelig alle de morsomme fargene med. 
Høsten 2018 har den blå øyenskyggen blitt lagt på mange øyelokk og viser sitt preg i motebildet. Fargen grønn har også satt sine spor i sosiale medier av makeupartister verden over. Kan disse bli en av dine favoritter?

Les også : Maskerade

 

You make me blush

Gi deg selv litt farge i kinnene nå som dagene begynner å bli kalde og huden mister gløden.
Blush er perfekt for å gi litt mer liv til ansiktet. Dior sine nye farger er til å smelte av, her får du akkurat den fargen du leter etter. Ta utgangspunkt i den fargen du får når du er blitt litt kald i kinnene, for å få en naturlig look, eller bruk brunere farger for å få et varmere look. Men uansett fint å matche leppefargen.
Prøv deg frem, vi har over 50 forskjellige nyanser å by på samt kunnskapen til å veilede deg.

May the wings of your eyeliner always be even

For det lille ekstra er eyelineren prikken over i’en for oss jenter. Det kan gi et helt annet uttrykk samtidig som øynene og øyenfargen kommer mer frem. Alt fra rød, blå, lilla, gull, grønn eller hvit pryder vippekanten i høstens og vinterens make-up look.

Vårt beste råd, lytt til erfarne make-up spesialister de kan og vet hva du kler og hvilke trender som gjelder.
Velkommen til Touch- Skin Tonic, la oss berøre deg.

Slik bevarer du ungdomshuden

Touched by : Thea A Karlsen
Foto : Sara E Askerød & Photo by Haley Rivera on Unsplash

Få med deg siste nytt