Høstens hårete trender

I høst er det nærmest fritt frem når det gjelder styling og fargenyanser. Vi ser mye skill, alt fra midtskill til lave sideskiller, dype nyanser og kraftige pastellfarger, hårknuter, spenner osv. Du må heller ikke følge dem bokstavelig talt for å være ”up to date”, men hent heller litt inspirasjon og trekk ut deler du liker, og gjør dem til ditt uttrykk og ditt behov. Her har vi plukket uten noen av de vi liker best.

Les også: Pump up the volume

Blondie hair

Blondie

Har du ni-stripet håret før sommeren for å få det lyse, kalde og kule håret som passer så godt til den varme årstiden og den optimale beach-looken? Da er nok du også en av de mange som besøker salongene våre med slitte, blonde lokker og dyster ettervekst. Nå som høstmørket slipper inn og huden mister sitt gylne preg etter late sommerdager, opplever mange faktisk at de ser friskere ut med litt dypere hårfarge nå på høsten og vinteren. Det kan nok virke skummelt for deg med en dypere blond/brun farge i bunnen og beholde eller korrigere de lysere lengdene. Men da får du det beste fra to verdener. I tillegg elsker vi stylister denne metoden.

Choco hair

Choco

Så kommer det tilbake igjen, dette herlige, sjokoladebrune håret. En rik og glansfull farge som får deg til å føle deg så fresh, finnes i alt fra varm sjokolade til kaldere auberginefargede toner. Disse nyansene kan du også kombinere med striper eller shimring for mer fargespill. Vi hjelper deg med den perfekte matchen til din hud, om den er kald eller varm, dyp eller lys.

Accesories

Hårpynt som bøyler, bånd, scrunchies og spenner følger oss tett inn i høsten. Og for en lettelse! Det kan nemlig redde en virkelig dårlig hårdag. Nå kan du leke deg med plassering av både skill, fletter, oppsetninger osv. En enkel hestehale du brukte 30 sekunder på vil med en gang få et lite løft og følelsen av mer stylet hår, ved å plassere en spenne, bøyle, bånd etc.

Curly hair

Curly

Da er det bare å finne frem de varmetengene du måtte ha både fra 80-,90 og 2000 tallet. Har du kastet de? Da vet du hva som skal stå på ønskelisten denne julen. HH-Simonsen har nå 5 års garanti på sine varmeverktøy, og vi har de til salgs! Bevegelse i håret er fint, alt fra krusete krepp til bevegelig krøll og svak bevegelse til kraftige bølger. Her er det bare din stil, dine hjelpemidler og din kreativitet som begrenser deg. Men husk; alltid varmebeskyttende produkter!
Messy hair

Messy

Håret skal ikke lenger være glattfrisert. Du trenger ikke bruke en halv hårsprayboks for å få ned alle småhår, la de få leve fritt og rufs til håret. Håret skal ha naturlig fall, og se messy ut, nesten litt out of bed hair! Bruk en fin hårstrikk når du setter opp håret og ikke gre det stramt, la hestehalen være litt løs. Har du lang lugg kan du rufse til den litt også, eller om du tørr å klippe en litt kul lugg får du med en gang en helt annen stil, en litt mer ”edgy” stil og du rammer inn ansiktet på en ny måte.

Så for å oppsummere; høsten bringer mer dybde til hårfargen, og et ”perfectly unperfect” hår som får leve fritt i høst og vinter. Opptatt av trender? Lugg gjelder som aldri før! Unn deg i tillegg noen smykker til håret og vipps så var du plutselig med på trendene.

Les også: Maskerade

Lurer du fortsatt på hvordan? Bestill en gratis konsultasjon hos oss. Hos oss er du i fokus, la oss berøre deg.

Touched by Amina B

Photo by Joico,Kms,Touch,Tendenz,Unsplash

Få med deg siste nytt