Rusten sveis ?

Eller bare bak- eller oppoversveis for en dag? Slapp av, det er ikke slikt varmeverktøy som skal til for at du skal oppnå en ny look. Noen ganger er det bare kreativiteten, gode produkter og ikke ferdighetene som setter en stopper for en god hårdag. Under får du gode tips til  hva du trenger.

 

Les også : Høstens hårete trender

Start

Vi anbefaler alltid å starte med en god vask av håret. Vi gjør dette for å fjerne produktrester, mineraler og forurensning. Og ikke minst forberede håret på stylingen. Markedet er i dag stort når det gjelder sjampo og balsam. Men, visste du at riktig valg av sjampo og balsam vil utgjøre minst 50 % av sluttresultatet både når det gjelder utseende og holdbarhet!

Underveis

Når håret er vått tilfører du produkter som skal gi deg ønsket hold. Føn håret og avslutt alltid med kald luft da dette gir mere hold og blankere hår. Bruk så tekstur-spray der du ønsker ekstra høyde og fylde. Spray litt vekk fra hodebunn, bruk gjerne tupperingsbørste for mer volum og frisyre som skal holde.

Nå velger du deg et punkt hvor du vil sentrere frisyren, enten det er en lav nakke – midt på bakhodet – på siden – eller høyde på kroneparti. Her er det kreativiteten som må frem men husk å alltid sikre høyde over kronepartiet med litt tuppering eller produkter med hold. Om du har lugg kan den settes bort med spenner, har du ikke lugg kan du lage deg en ved bruk av spenner.

Les også : 5 topp høst trender innen makeup

Hvis du ønsker å sette opp hele håret, del håret inn i partier som festes med strikker. Begynn på kronen eller bak ørene og jobb deg fremover.

Fletter er fortsatt hot og du må gjerne prøve deg frem med noen innslag av fletter eller krøller i deler av frisyren din. Disse festes enkelt med spenner eller strikker. Eller hva med å legge inn små blomster, sløyfer eller annen pynt innimellom håret?

Avslutning

Forsegl alltid frisyren din med en hårspray. Dette er for maksimalt hold og en glansfull overflate. I tillegg beskytter den mot luftfuktighet som er den største grunnen til at frisyren klapper sammen eller at oppsettet faller ned.

Utstyr og produkter

Har du også disse seks hjelpemidlene under er du på god vei til kveldens eller dagens midtpunkt!

Produkter, spenner, strikker, tupperingsbørste, hårskum/gelè, tekstur spray, hårspray

Men husk at hos oss kan du når som helst booke en gratis konsultasjon for råd og tips om dine produkter eller frisyre. Det er i hverdagen vi glemmer men ikke glem at det er hver dag som gjelder!

Les om oss her

Touched by Christina Iren

Photo Christina/Touchfrisører

Få med deg siste nytt