Fit hår som er farget og bleket

Kur-fint, fett og flatt hår?

Lei av at håret klapper sammen etter første kurbehandling? Eller at det flyr til alle kanter, elektrisk som bare det og nekter å bøye seg hverken hit eller dit? Da har du fått feil pleieprodukt!

Noen kurer kan faktisk få håret ditt til å se fett ut etter bare noen timer. Unngå derfor for pleiende kurer i hodebunnen, prøv heller et pleiende leave-in produkt som gir deg kontroll på tuppene dine hvis de skriker etter oppmerksomhet. Proteinkur gir styrke og spenst, ofte vel egnet for fine og kjemisk skadede hårstrå. Kombo kurene kan også være supre. De tilfører både styrke og fuktighet, reparerer skjellaget, fiberlaget og margen.

Her gir vi deg tips til kur og pleieprodukter som passer spesielt for fint, fett eller flatt hår.

Les også Gjør kur til deg selv

Total gjenoppbygging

kur kjemisk tørt hår frisørenens favoritt
Verdens beste hårkur hele 15 år på rad i Stylist Choice Awards!

 

K-PAK Deep Penetrating Reconstructor

Hårkuren har vunnet tittelen “VERDENS BESTE HÅRKUR” hele 15 år på rad i Stylist Choice Awards. Den gir maksimal gjenoppbygging for alle hårtyper og tilfører håret elastisitet, styrke og glans. Gjenoppbygger hårets opprinnelige styrke og kvalitet, og sikrer optimal beskyttelse. Gir håret nytt liv og bevarer fargen lengre. Håret blir mer elastisk og mottakelig for styling. Kundene og vi elsker den!
BRUK: Påføres i håndkletørt hår. La virke i 5 minutter. Skyll ut. Brukes 1-2 ganger i uken avhengig av hvor mye gjenoppbygging håret trenger.
TIPS: Kan godt brukes i kombinasjon med andre kategorier av JOICO-produkter som conditioner og leave-in produkter.

MOISTREPAIR Anti-Breakage Spray

leave in spray som reparer og beskytter
Reparer intensivt og styrker svakt, skadet hår som lett kan brekke eller splitte seg. Beskytter mot slitasje fra varmeverktøy.

 

Bruk: Spray i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut. Du kan fokusere på lengder og spisser eller spraye direkte på skadede partier. Perfekt for å motvirke eller reparere skader.

Bestill time

 

Volum

Men visste du at det finnes egne kurer for nettopp å skape volum? Dette er et av våre supre salongbehandlingskurer i en kombo med fuktighetskur for tuppene.

beste volum kur som varer over flere vask, perfekt styling
Kur som gir fylde og volum i opptil flere vask. Bedrer hårstrukturen og gir perfekt stylingbase. For langvarig effekt, start med en salongbehandling

 

Bruk: Påfør 10-25 ml (avhengig av hårets lengde og tykkelse) i nyvasket håndkletørt hår og hodebunn og la virke i 5 minutter. Skyll godt.

Bruk gjerne 1-2 ganger i uken.

Les også Pump up the volume

Fukt

fuktighetskur for hjemme eller salongbehandling

Kur som reparerer og styrker håret. Bedrer hårstrukturen, gir perfekt stylingbase og god glans. For langvarig effekt, start med en salongbehandling.

 

 

Gjør kur til deg seg selv, bestill deg litt Touch-up hos  https://touchfrisorer.no/frisor/#9

 

 

La oss berøre deg!

Gavekort

touched by Pia K Aa

photo by Tendenz, unsplash, Bumble

Få med deg siste nytt