Gravid og vakker

Gravid og lekker, eller bare uformelig

Du ser dem rundt deg hele tiden. Lykkelige, gravide kvinner som stolt viser fram sine mager. Noen har vært heldige og funnet søte, friske og til og med trendy mammaklær, men som regel er virkeligheten en annen. De fleste norske kvinner raser over dårlige og dyre mammaklær, hvis man i det hele tatt finner noen. Et middels stort tomanns-telt er vel heller ikke et alternativ selv om man til tider vurderer nettopp det. Uansett klær og antrekk; fokuser litt ekstra på hår, hud og make-up, det er viktig å føle seg vakker. Her kommer tre tips som vil få deg til å føle deg bedre mens magen vokser.

Hvordan få fine negler

Det lille under

Kvinner liker å kle seg moteriktig og sexy. Dette gjelder også de intime plaggene. Litt frekke og sexy bh og truser er et must for den moderne kvinnen, også for de gravide. Fortvilelsen er stor når de i løpet av svangerskapet må krype inn i store ullunderbukser eller inn i mannens boxershorts. For ikke å snakke om de ulekre bhene ingen ønsker å vedkjenne seg. Litt farger og blonder til det lille under gjør underverker. Oppsøk gjerne en egen undertøyforretning og unn deg litt luksus som både du og din partner vil sette pris på.

Gravide kvinner trener

Vi vet at det viktigste under svangerskapet er å spise sunt og holde kroppen i form slik at den er klar til fødselen. Gravide kvinner trener mer enn sine søstre uten stor mage. I butikkene finner vi mengder med treningstøy. Hotpants, topper, bukser og gensere som har gode pusteegenskaper og som er bekvemt å trene i. Heldigvis finnes det godt og behagelig treningstøy for alle også den blivende mor. Utvalget av elastisk treningstøy er både et godt og behagelig alternativ uten at det koster alt for mye. Det er mange trendy treningsplagg som også kan brukes til fest, gjerne kombinert med lekre tunikaer eller løse bluser.

Pyntet til fest

Sminketips

Et stort problem for gravide kvinner er når finstasen skal frem.. Hva i alle dager skal man ha på seg til festligheter og store begivenheter? Det er greit å si at man bare kan kjøpe en stor og vid kjole i en større størrelse. Men det er ikke særlig glamorøst med en utringning som slenger og ermeåpningen langt ned på siden.. Er kjolene litt korte og trange kan de bli altfor korte i fronten på grunn av magen, og man kan risikere å vise frem mer enn den struttende magen. Er kjolen for stor? Kjøp et par sjal eller lange stoffbiter i dine farger, surr sjalet rundt den vide kjolen, håret eller halsen og vips har du en lekker kreasjon ingen andre har. Et par matsjene øredobber, lekkert hår og frisk make-up kan få deg til å bli kveldens midtpunkt, selv i størrelse «elefant». Unn deg litt styling hos frisøren, det gjør underverker.

Dermed er jo saken klar! Markedet for klær til gravide finnes der ute og vi håper noen tar utfordringen. Og kvinner, ring frisøren din, hudpleieren din og ikke minst; fortsett å pynte deg! Her er noen produkter vi tror du vil like.

Vipper på 1,2,3

Gravid styling produkter

1. K-PAK Intense Hydrator

Intensiv fuktighetsbehandling som erstatter tapte lipider og gjenoppretter fuktigheten i tørt, skadet hår.

2. Hot Tools

Hot Tools er ikoniske profesjonelle hårstylingverktøy fra USA som igjennom 25 år har bidratt til utvikling av verktøy for profesjonelle stylister og frisører. Disse prisbelønte stylingverktøy er blitt utviklet for å kunne designe og lage flotte og unike frisyrer.

3. Bare Minerals invisible bronze, medium

Invisible Bronzer er et lekkert pudder med silkeaktig tekstur som gir huden en vakker, naturlig og solkysset glød. Bronzeren inneholder lysreflekterende ingredienser som gir huden en nydelig glød. Produktnummer: 3091770

4. Bare Minerals bareskin complete coverage serum concealer, medium

En silkemyk concealer som gir fantastisk dekke til hud og hjelper deg med å dekke over blant annet ujevnheter og mørke ringer under øynene.
Concealeren gir en flott tekstur og glød til huden din, samtidig som den føles lett og myk på huden din.

5. Bare Minerals MOXIE plumping lipgloss

Lipgloss med «plumping»-effekt som gir en glossy finish med lett til medium dekkevne. Glossen er beriket med mineraler som revitaliserer leppene for et sunt utseende. Avokado og murumuru smør bidrar til å fukte leppene i dybden. Naturlige peptider fremmer produksjonen av kollagen og hyaleronsyre for å skape fyldige lepper. «Plumping»-effekten skapes blant annet av peppermynteolje som øker sirkulasjonen og gir en oppfriskende følelse. Mild duft av peppermynte og vanilje.

 

Les mer om de ansatte her


Touched by Anne D O’R 
photo: Dermanor og Tendenz

Få med deg siste nytt