vakkert blondt hår

Kur- blond and cool?

Det som kjennetegner blondt hår i voksen alder er at det mest sannsynlig er kjemisk bleket. Vi hører ofte fra kunden at de “egentlig” er blonde og at vi frisører bare skal hjelpe de litt med å få det frem igjen. “Egentlig” er i vår verden synonymt med ønsket resultat. “Egentlig blond, egentlig brun, egentlig krøllete hår” er utsagn som avslører hva kundene helst vil være. Da er det også vår oppgave som profesjonell å veilede på best mulig måte hva og hvordan kunden selv kan bevare og pleie sin ønskede farge og hår. Blondt hår, kanskje det mest avanserte vi frisører utfordres på er intet unntak; det krever ekstra pleie for å se optimalt ut.

Les mer: Gjør kur til deg selv

Stay blond

Det som er sikkert, for å få frem ønsket resultat trenger du både fagkunnskap, profesjonelle produkter og profesjonell behandling spesielt når det gjelder lysning/blondering av håret ditt! Når håret er bleket er det ofte porøst i tillegg og holder dårlig på fargekorrigeringer og; det trekker til seg forurensning og blir lett misfarget. Blondt hår er jo oftest kjemisk skadet og trenger både styrke, pleie og fuktighet i tillegg til fargekorrigerende behandlinger og produkter.

Les mer: Kur-naturlig tørt og krøllete?

 

Joico, Blonde life

 

Blonde Life serien til Joico bevarer en klar, og lys nyanse og gjør håret glansfullt. Inneholder arginin, tamanu og monoiolje som styrker håret og bekjemper utfordringene et blondt hår ofte har, som at det blir blast, endrer nyanse, blir gult og ser livløst ut.

Joico, Brightening Masque

Kur som gir intens fuktighet, mykgjør og gjør blondt hår klart og glansfullt. Den fjerner belegg, mineraler og nøytraliserer klor og avfallsstoffer som gjør at fargen blir matt og gulner!

 

Joico, Intense Hydrator

hrkur med intens fuktighetsbehandling

Intensiv fuktighetskur som erstatter tapte lipider og gjennoppretter fuktigheten i tørt, skadet hår.

Joico, Deep Penetrating Reconstructor

kur kjemisk tørt hår frisørenens favoritt

Denne hårkuren har vunnet tittelen “VERDENS BESTE HÅRKUR” 15 år på rad i Stylist Choice Awards. Den gir maksimal gjenoppbygging av håret, og tilfører elastisitet, styrke og glans.

 

Det som er sikkert, det skal mer enn dueskitt og urin til som de brukte i antikken tid å bleke et mørkere hår. Det har skjedd en revolusjon siden den tid både når det gjelder kjemikalier, pleie- og styling produkter.

La oss berøre deg!

Kjøp her Gavekort

touched by Pia K Aa

photo by Joico, unsplash

 

Få med deg siste nytt