Farget langt hår i forskjellige nyanser

Kur-farget


Føler du fargen fort blir blass? Eller noen ganger at du rett og slett vasket fargen vekk på 1-2-3!! Ja vi vet alle nå at sjampoen vi velger er avgjørende for fargens holdbarhet. Det kan fort lønne seg veldig å investere i gode produkter i dusjen når du først har spandert på deg en lekker farge eller fargedesign. Men visste du at det finnes egne kurer for nettopp farget hår? Neivel? Da bør du lese videre!

Disse kurene er først og fremst laget for å forlenge fargens holdbarhet, gi pleie og fantastisk glans. Prøv en fargebevarende kur og opplev forskjellen! Disse kurene  er også mye brukt som profesjonelle etterbehandlinger hos frisøren, og ikke uten grunn; Fargen sitter lenger, blir blankere og håret generelt mer medgjørlig!

Les mer:Gjør kur til deg selv

 

Defy damage

Hårkur som pleier og styrker hårets bindinger. Motvirker splittede hårspisser og beskytter mot ytre påvirkninger og varmestyling. Håret blir motstandsdyktig, sterkt og glansfullt.

 

Luster lock

 

Color Therapy Luster Lock er en intensiv hårkur for fargebehandlet hår, som forlenger fargens holdbarhet, pleier og gir fantastisk glans! Med denne får du et sunnere og sterkere hår.

 

Revitalux

Revitalux er en fuktighetsgivende kur med styrkende effekt. Du får langvarig pleie og behandling av håret, og du kan umiddelbart se og føle resultater på håret.

Les mer: Kur-naturlig tørt og krøllete?

La oss berøre deg!

Bestill time

touched by Pia K Aa

photo by Joico , unsplash

Kjøp gavekort her

 

Få med deg siste nytt