Slik beskytter du håret i solen

Det å beskytte håret er like viktig som huden. Klor, salt, sol og vind gir mer slitasje enn du tror. Hår er dødt, så når den blir brent kommer det ingen nye celler som på huden. Husk at du også har en levende hodebunn under håret som er ekstra viktig å ta vare på!

Sol og beachhair hører sammen, les hvordan her!

Veldig mange farger håret og gjerne i kalde toner, når solen brenner håret mister du fargen og gyllende pigmenter kommer frem. Mange som har bleket håret eller lysnet det får et mer porøst hår. Det vil si at når solen treffer det over tid kan det knekke og fibrene i håret vil bli mer ødelagt.

Flere redninger til håret finner du her!

 

 

1. Bruk en god after sun shampoo: Den renser håret som har vært eksponert for sol, klor og saltvann. Motvirker uttørket hår og er fargebevarende. Perfekt for hele familien! Har du eller dine barn langt hår er det viktig med behandling etter shampoo som reparer håret og gir det ekstra pleie. En god after sun balsam eller kur er et ”must” for å bevare det lange håret sunt og glansfullt.

2. Avslutt med ”solfaktoren”. Det letteste er ofte en spray du kan ha med deg i strandvesken. Den bør sprayes i håret før du går i solen og utover dagen hvis du er veldig utsatt for bading og sol. Dette gjelder også barn og menn.

UV og UVA stråler er det uansett årstid så produktene burde ikke legges bort og tas frem til neste sommer. Husk at de kan brukes gjennom hele året.

Ta vare på huden også! Les mer her


touched by Sofie Aarsten

LagreLagre

Få med deg siste nytt