Sommerglød

 Selv om solen har gitt oss litt farge i løpet av ferien, vil vi vel  alltid ha litt mere glød både til den kjedelige hverdagen eller morsomme festen som kommer. Men for å slippe at sminken renner av eller havner på feil sted er det noen ting du bør fokusere på. Her gir vi deg gode tips så sminken både gløder og varer ut hele natten hvis du vil.

 

1. Primer

Primer Estee Lauder – Dette er en av våre favoritter. Men velg først og fremst en primer for din hudtype. Er du tørr eller bli fort oljete? Bruk enten en med fukt eller en som matter ned huden.

 

Dette er selve grunnlaget for en naturlig og holdbar make-up. Om det er en primer til sminke eller en god krem til huden, så må dette legges før sminken. Denne basen utgjør den største forskjellen på en proff make-up eller en lagt i siste liten. Det siste blir ofte både flekkete og lite holdbart.

 

2. Foundation

Chanel CC cream- Dette er en lett «correcting cream» som kan om ønskelig bygges opp til litt ekstra dekkevne.

 

På sommeren er det fint og ikke dekke huden helt, hvis du har muligheten til det. Så velg deg ut en bb-cream, cc-cream eller en farget dagkrem for disse deilige sommerdagene. Det er naturlig og pent hvis fregnene eller andre skjønnhetstegn syntes igjennom sminken. Hvis du lurer på hva BB-cream står for er det Beauty balm og CC-cream står for for Correcting cream.

 

3. Bryn

Anastasia brow wiz –  Dette er den perfekte øyenbryns pennen til å få den naturlige looken I bryna. Den sitter lenge, og sklir ikke ut.

 

Dette er selve rammen som  former omtrent hele ansiktet ditt. Derfor er det viktig å definere de på riktig måte. Du kan bruke brynsgele med farge, brynspenn, brynspudder og «dipbrow» pomade.

Tips! Begynn rett over nesen på brynene og ton mørkere ut mot tinningen. Unngå harde kanter.

 

4. Solpudder

Bare minerals hightligter og barepro glow – De kommer i 4 forskjellige farger både i liquid og pudder. Liquid kan også kombineres i foundation eller bruke for seg selv. Pudderet brukes ofte for seg selv, som øyenskygge eller bare på de områdene du vil ha den lille ekstra gløden.

 

Et must have på sommeren. Bruker du solpudder vil du få større kontraster i ansiktet ditt. Men det finnes mange forskjellige typer, alt fra pudder til liquid. Hvis du vil at huden din skal ha en skikkelig sommerglød, bruk gjerne liquid solpudder. Det er så enkelt å ta på samtidig som at det ligger pent på huden.

Les også 3 måter å bli brun uten sol

 

5. Øyne

Chanel Les beiges Natural Eyeshadow collection– Denne paletten har alle brune og varme natur farger du trenger for dette lekre solglødende looket. Men kan også brukes til et naturlige fest look. All you need is in one palette.

 

Brune nyanser, bronze eller litt copper farger vil alltid gi deg en smashing sommer look. Det vil fremheve øyne dine uansett farge på dem. Her er det viktig at øyensminken passer til resten av sminken. Og for det lille ekstra poppet i øynene; ikke glem streken ved den våte kanten under vippene, It’s hot!!

Les også Øyenskygge – mer enn til bare øynene

 

6. Lepper

Le lipliner Lancome – nr 254. Nude fargen sitter godt og er super å kombinere med gloss eller leppestift i lignende farge.

 

Gå for en litt naturlig lipliner slik at du kan forme leppene dine på best mulig måte, da vil de automatisk se større ut. Et lite triks hvis du vil ha fyldigere lepper, skyggelegg litt under leppene og over kanten. Da får du effekten av større lepper. Til leppe stift eller gloss, kan du bruke både friske- og nudefarger.

 

7. Setting spray

Bare minerals setting spray – Denne er fantastisk å avslutte sminken med, holder på glød og fukt, time etter time. Bør prøves!

 

Sist men ikke minst, dette er et must have produkt! Uansett hva slags produkter du bruker, alltid avslutt med setting spray. Det vil gjøre så sminken sitter lengre og hårene i ansiktet legger seg mot huden samtidig som at du får en enda freshere look.

 

Til slutt vårt beste tips:  Våg å varier!

Før og etter med gode produkter og teknikker

 

Les også Multimask på morgenmøtet

La oss berøre deg!

touched by Sara E A

photo Touch-Skin tonic, Sara E A

 

Få med deg siste nytt