Dette er hårreisende

Er du en som liker å ha kontroll på kofferten, gjerne noen uker før du skal på ferie? Eller er du en stresspakker som i siste liten håper å ha fått med deg alt? Her har vi satt sammen en liten “must have” som du absolutt bør ha med i kofferten for en vellykket ferie. Hvem vil ikke se fabelaktig ut til enhver tid?

Fiks føttene og neglene før ferien!

Fem fantastiske favoritter i farta

1. Beach Shake

Er du en av de som ikke liker salt i håret er dette løsningen for deg. Med denne sprayen kan du oppnå samme effekt som om du skulle ha badet i saltvann. Beach shake er en hurtigtørkene spray som skaper separasjon og tekstur. Siden den ikke inneholder uttørkede salter vil du ikke oppleve håret som tørt og trått. Denne inneholder kokosolje og solsikkefrøoljer som sørger for at håret holder seg smidig og mykt. Perfekt i strandvesken.

Få den perfekte beachlooken!

2. K-pak Multi-perfector spray

Dette er en pleiene leave-in spray som gir UV og varmebeskyttelse, fremhever og forlenger intensiteten i hårfargen og gir et glansfullt resultat, den er flokeløsende og inneholder eksotiske oljer som Manketti og Arganolje. Ett must for deg som vil ha glansfullt hår med masse beskyttelse i sommer solen

3. Wet Brush

Dette ser ved første øyekast ut som en helt vanlig børste, men ved første bruk vil du raskt oppdage at dette er verdens beste flokeløser. Denne børsten er unik på selv de tykkeste hår og passer absolutt alle. Denne børsten bør finnes i alles vesker, og er et absolutt viktig verktøy å ha med seg på ferie.

4. Glamtex

Det ligger i ordet, glamour og tekstur. Dette er ett populært produkt og det med god grunn, denne flotte tørr sprayen kan du skape volum akkurat der du trenger det. Spray ved røttene for å gi volum og tupperingseffekt. Perfekt for deg som ikke vil bruke mange minuttene foran speilet før sene kvelder i solfylte land.

5. Kms Moistrepair Cleansing Condtioner

Dette er er en pleiende cleanser som sliter mindre på håret enn vanlig shampo, et alternativ til conditioner i tillegg til at du slipper å bruke sjampo. 2-3 pump i hendene massèr inn i vått hår og skyll. Perfekt for deg som er på ferie så slipper du 2 produkter.

Hårreisende

Redd håret med disse stegene!

Få med deg siste nytt